Hoe Vkontakte-stemmen Gratis Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Vkontakte-stemmen Gratis Te Krijgen
Hoe Vkontakte-stemmen Gratis Te Krijgen

Video: Hoe Vkontakte-stemmen Gratis Te Krijgen

Video: Hoe Vkontakte-stemmen Gratis Te Krijgen
Video: VOICE Vkontakte GRATIS HOE TE STEMMEN vkontakte VC GRATIS! 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers van het sociale netwerk Vkontakte willen gratis stemmen krijgen. Ze zijn een soort interne valuta. Ze kunnen worden gebruikt om te betalen voor geschenken, advertenties, extra functies in verschillende toepassingen. Als je nog steeds niet weet hoe je gratis Vkontakte-stemmen kunt krijgen, probeer dan de volgende methoden.

Hoe Vkontakte-stemmen gratis te krijgen
Hoe Vkontakte-stemmen gratis te krijgen

Het is vrij moeilijk om gratis Vkontakte-stemmen te krijgen, maar het is nog steeds mogelijk. Er zijn maar weinig manieren om dit te doen, terwijl illegale methoden om stemmen te bedriegen, die eerder door gebruikers werden gebruikt toen verschillende bugs werden ontdekt, al heel lang niet meer van kracht zijn.

Hoe Vkontakte-stemmen gratis te krijgen voor taken

Weinig mensen weten dat je op de Vkontakte-website legaal stemmen kunt verdienen door taken uit te voeren. Onder hen zijn re-posts van records, lid worden van groepen, vrienden uitnodigen, registreren op de site en anderen.

Om beschikbare aanbiedingen te vinden om stemmen te verdienen, moet je naar "Mijn instellingen" gaan op het tabblad "Saldo". Daar moet je de regel "Herlaad het account" vinden en op het opschrift "Speciale aanbiedingen" klikken. U ziet een lijst met taken voor u en u kunt de taken selecteren die u wilt voltooien.

Als u geen beschikbare optie kunt vinden om gratis stemmen te bedriegen, probeer dan uw woonplaats te wijzigen in uw accountinstellingen. In de regel bieden bedrijven deelname aan speciale acties aan inwoners van grote steden. Het aantal beschikbare taken kan ook worden beïnvloed door leeftijd - alleen volwassenen kunnen deelnemen aan veel promoties.

Hoe Vkontakte-stemmen in applicaties te beëindigen

In sommige Vkontakte-applicaties kunt u gratis stemmen verdienen als u uw vrienden voor hen uitnodigt. Vaak kun je ze helaas alleen gebruiken om te betalen voor extra opties in het spel.

U kunt ook loterij-applicaties vinden waarin onder gebruikers wordt gestemd. Om gratis stemmen te kunnen winnen, moet je echter eerst een weddenschap plaatsen. Deze methode is dus niet helemaal gratis en in het geval van verlies is het helemaal niet mogelijk om de uitgegeven stemmen terug te geven.

Hoe u gratis Vkontakte-stemmen kunt krijgen door deel te nemen aan promoties

Je kunt veel Vkontakte-stemmen winnen door deel te nemen aan verschillende loterijen die worden gehouden in advertentiegemeenschappen. Je kunt wedstrijden vinden waarbij stemmen worden getrokken onder de deelnemers met behulp van een generator voor willekeurige getallen, maar de kans om een dergelijke promotie te winnen is minimaal.

Maar als je creatieve vaardigheden hebt, kun je proberen deel te nemen aan een talentenjacht door de beste foto te maken, een tekst, slogan, slogan te schrijven, een foto te tekenen,

Hoe gratis Vkontakte-stemmen te verdienen

U kunt ook diensten verkopen voor stemmen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met de beheerder van een community af te spreken dat je vrienden uitnodigt voor de groep, interessante berichten plaatst, moderatie aangaat en hiervoor een klein aantal stemmen krijgt.

U mag niet deelnemen aan verschillende frauduleuze schema's voor het bedriegen van Vkontakte-stemmen. Onder hen zijn verschillende piramidespelen en programma's voor het verkrijgen van de felbegeerde valuta. In het eerste geval kun je niet alleen geen gratis Vkontakte-stemmen krijgen, maar verlies je ook de bestaande, en in het tweede geval help je de aanvallers je account te hacken door je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om vals te spelen.

Aanbevolen: