Hoe Te Zien Wie De VKontakte-pagina Heeft Bezocht

Hoe Te Zien Wie De VKontakte-pagina Heeft Bezocht
Hoe Te Zien Wie De VKontakte-pagina Heeft Bezocht

Video: Hoe Te Zien Wie De VKontakte-pagina Heeft Bezocht

Video: Hoe Te Zien Wie De VKontakte-pagina Heeft Bezocht
Video: Иногда они посещают нас (4в1)/Ghost Stories (+10 subtitles) 2024, Mei
Anonim

De functionaliteit van een van de meest populaire sociale netwerken in Rusland "VKontakte" staat bezoekers niet toe om de pagina van een specifieke gebruiker te bekijken. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de aantrekkelijkheid van hun eigen profiel, zijn er echter tal van toepassingen gemaakt. Hun doel is om gratis te achterhalen wie de VKontakte-pagina heeft bezocht.

Hoe te zien wie de pagina heeft bezocht
Hoe te zien wie de pagina heeft bezocht

In tegenstelling tot het sociale netwerk Odnoklassniki, heeft het VKontakte-project geen sectie "Gasten" die de statistieken van bezoeken aan de pagina opent. Maar er zijn antwoorden op de vraag hoe te zien wie de VKontakte-pagina heeft bezocht. Bovendien is het gebruik van dergelijke aanbevelingen gratis en vereist het geen speciale kennis of vaardigheden.

1. Applicatie "Mijn gasten". De gemakkelijkste en meest betaalbare manier om meer te weten te komen over de gasten van een gebruikerspagina. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, moet u naar het gedeelte "Toepassingen" gaan en deze toepassing daarin vinden. Na het installeren van de service "Mijn gasten", zal deze niet alleen de gasten van de "VKontakte" -pagina weergeven, maar ook andere waardevolle informatie. U kunt bijvoorbeeld zien welke vrienden van de lijst zijn verwijderd, die het vaakst uw berichten, foto's of video's leuk vinden en reacties achterlaten. En wanneer u op de knop "Mijn profiel" klikt, ziet de gebruiker van het sociale netwerk hoeveel gasten hij in totaal had, wie de pagina vaker bezoekt - jongens of meisjes, het aantal abonnees en meer. Het gebruik van de applicatie is gratis, als je wilt, kun je een Invisible Man-account aanschaffen.

2. Op de vraag van de gebruiker over hoe te achterhalen wie de VKontakte-pagina gratis heeft bezocht, is er nog een antwoord. Het is verborgen op de pagina van een persoon die is geregistreerd in het sociale netwerk. Om gasten te bekijken, moet u op de knop "Mijn instellingen" in het menu aan de linkerkant klikken en de regel "U kunt uw pagina verwijderen" helemaal aan het einde van de lijst selecteren. Als u op deze link klikt, wordt een venster geopend met de redenen voor het verwijderen van het profiel. Selecteer in de lijst het item "Mijn pagina is niet becommentarieerd" en klik erop. In dit geval verschijnen de achternamen van twee vrienden die de pagina de laatste keer het vaakst hebben bezocht in een leeg veld. Toegegeven, met deze optie kun je er gratis achter komen wie de VKontakte-pagina alleen onder vrienden heeft bezocht.

3. Toepassingen vergelijkbaar met "Mijn gasten". Naast de applicaties Mijn Gasten en VKontakte zijn applicaties met vergelijkbare functies populair. Dit zijn "Mijn gasten en vrienden", "Mijn fans en gasten" en meer. Ondanks de gelijkenis in onderwerpen, kunnen de mogelijkheden van de applicaties verschillen. Met "Mijn gasten - TOP 15 + Analytics" kunt u bijvoorbeeld de interesses van de gebruiker, zijn karakter, een volledige studie van de activiteit op de pagina analyseren.

4. Een andere applicatie "VKontakte", waarmee u kunt zien wie de pagina heeft bezocht. Met "Mijn fans en fans" kun je duidelijk maken wie de foto's van een gebruiker het vaakst beoordeelt. Een vergelijkbare app is "My Fans - Fans Who Like You".

Tegenwoordig zijn, naast applicaties waarmee u kunt achterhalen wie de VKontakte-pagina heeft bezocht, ook computeranalyseprogramma's gebruikelijk. De installatie ervan gaat echter meestal gepaard met het verschijnen van virussen, dus het downloaden van dergelijke programma's is alleen de moeite waard als je een goede antivirus hebt.

Aanbevolen: