Hoe Vkontakte-abonnees Te Beëindigen

Inhoudsopgave:

Hoe Vkontakte-abonnees Te Beëindigen
Hoe Vkontakte-abonnees Te Beëindigen

Video: Hoe Vkontakte-abonnees Te Beëindigen

Video: Hoe Vkontakte-abonnees Te Beëindigen
Video: Баги ВКОНТАКТЕ - просмотр личных данных: опять Навальный | Николай Соболев в армии 2024, April
Anonim

Met een groot aantal abonnees op het sociale netwerk "Vkontakte" kunt u de aandacht van veel mensen naar de pagina trekken. Het is bekend dat veel vrienden van een persoon en bezoekers in een groep niet alleen helpen om beroemd en populair te zijn op het netwerk, maar ook om geld te verdienen door dingen te verkopen en te adverteren. Als je nog steeds niet weet hoe je Vkontakte-abonnees gratis naar een groep of naar je pagina kunt krijgen, is het tijd om vertrouwd te raken met de gegeven aanbevelingen.

Hoe Vkontakte-abonnees te beëindigen
Hoe Vkontakte-abonnees te beëindigen

Hoe abonnees op uw Vkontakte-pagina te krijgen

U kunt op drie hoofdmethoden gratis en snel veel vrienden en Vkontakte-abonnees toevoegen:

- door te zoeken naar mensen;

- via de populaire Vkontakte-applicaties;

- programma's en speciale scripts gebruiken.

Het is vrij eenvoudig om Vkontakte-abonnees en vrienden gratis op te winden als je ze zelf toevoegt via de zoekopdracht, maar er is een beperking op het sociale netwerk waarmee je niet meer dan 50 applicaties per dag kunt verzenden. Daarnaast zal Vkontakte periodiek om captcha-invoer vragen, wat het zoeken naar abonnees bemoeilijkt.

Met zo'n boost van abonnees kun je het aantal vrienden met niet meer dan 350 mensen per week vergroten, en dit met maximale responsiviteit. Als je snel een stel vrienden moet maken, zal deze methode niet werken.

Naast de beschreven methoden kunt u een andere proberen. Om ervoor te zorgen dat mensen zich zelf op uw pagina kunnen abonneren, kunt u berichten met een uitnodiging achterlaten in populaire openbare plaatsen. Het zal nauwelijks mogelijk zijn om dit op de muur te doen, aangezien alleen beheerders berichten in de meeste groepen kunnen toevoegen, maar u kunt reageren op berichten. Maar zelfs dergelijke reclame voor uw pagina kan in sommige gevallen dreigen met een verbod.

Speciale programma's kunnen helpen om veel abonnees en vrienden aan Vkontakte toe te voegen. De meeste van hen zijn betaald, en daarom, als je een script vindt waarvan de makers gratis bedrog beloven, moet je op zoek gaan naar beoordelingen van echte mensen over het gebruik van het programma. Anders kunt u een virus naar uw computer downloaden of uw registratiegegevens aan cybercriminelen bekendmaken zonder de gewenste abonnees te krijgen.

Een van de programma's voor valsspelen "Vkontakte" is ViKing Botovod. Hiermee kunt u abonnees snel genoeg afwikkelen vanwege de automatisering van alle processen. In de instellingen kunt u de voorwaarden instellen voor het verzenden van uitnodigingen naar gebruikers: geslacht, leeftijd, deelname aan thematische gemeenschappen. Het is echter nuttig om een dergelijk script alleen te gebruiken voor degenen die serieus bezig zijn met het promoten van pagina's en groepen op sociale netwerken.

Je kunt Vkontakte-abonnees snel gratis opwinden via game-applicaties, waarin een groot aantal vrienden helpt bij het voltooien van taken en niveaus.

Een van de meest populaire spellen op Vkontakte zijn Tyuryaga, Metro 2033, Rules of War, In the Trench. Ze hebben meer dan een miljoen geregistreerde spelers, ze hebben allemaal gespecialiseerde groepen waarin je veel vrienden en abonnees kunt vinden. Om dit te doen, moet je een bericht over frending in een speciale thread plaatsen. Op deze manier kunt u de limiet op het aantal verzonden vriendschapsverzoeken omzeilen door verzoeken van andere gebruikers te accepteren.

Hoe abonnees op de "Vkontakte" groep te beëindigen

Als u snel uw eigen groep "Vkontakte" wilt promoten, kunt u verwijzen naar gespecialiseerde sites die zich bezighouden met het bedriegen van abonnees. De kosten van dergelijke diensten variëren van 100 roebel per 1000 mensen en meer. Het hangt allemaal af van de ervaring van het bedrijf, de wijze van promotie, maar ook van de voorwaarden die je stelt aan de doelgroep.

Als je de middelen hebt, kun je abonnees van de Vkontakte-community krijgen door advertenties in gerelateerde groepen te gebruiken. Om dit te doen, moet u contact opnemen met de community-administratie om een advertentiepost te plaatsen.

Wedstrijden zijn een zeer effectieve methode om groepen te promoten. Om veel abonnees aan te trekken, moet je gebruikers motiveren om lid te worden van de community en berichten in de groep opnieuw te plaatsen. Dit kan één van de voorwaarden zijn voor het ontvangen van een prijs. Uiteraard moet de prijs interessant zijn voor de doelgroep.

Om abonnees van de "Vkontakte" -groep te bedriegen, kunt u ook programma's gebruiken. ViKing Inviter+ is een goede optie. Hiermee kun je ook likes krijgen en automatische community-updates inschakelen.

U kunt ook gerichte advertenties gebruiken op het sociale netwerk. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een advertentiebedrijf op de site aan te maken en te betalen. U kunt zowel voor het aantal vertoningen als voor advertentieklikken betalen. De kosten van reclame zullen afhangen van het concurrentievermogen van het verzoek.

U kunt de groep "Vkontakte" gratis promoten. Om dit te doen, moet je het regelmatig vullen met interessante informatie, vrienden uitnodigen, hen vragen om opnieuw te posten. Natuurlijk is het vrij moeilijk om Vkontakte-abonnees naar een nieuwe groep te brengen zonder snel te adverteren, daarom moet u, om het resultaat te krijgen, er alles aan doen en een aanzienlijke hoeveelheid tijd besteden.

Aanbevolen: