Hoe Het Klembord Te Bellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Klembord Te Bellen
Hoe Het Klembord Te Bellen

Video: Hoe Het Klembord Te Bellen

Video: Hoe Het Klembord Te Bellen
Video: Android klembord: Kopiëren knippen en plakken 2024, Mei
Anonim

Een klembord, of Windows-klembord, is een gespecialiseerd RAM-gedeelte dat is toegewezen voor het opslaan van tijdelijke gegevens. Het formaat van deze informatie kan mappen, teksten, afbeeldingen of individuele bestanden zijn. Dergelijke bestanden worden geknipt of gekopieerd om naar een andere locatie te worden overgebracht.

Hoe het klembord te bellen
Hoe het klembord te bellen

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken om het uitvoerbare bestand van het Windows-klembord te identificeren en de link "Alle programma's" te openen. Vouw Accessoires uit en start Windows Verkenner. Ga naar het pad system_disk_name: Windowssystem32 en zoek een bestand met de naam clipbrd.exe. Voer de gevonden toepassing uit.

Stap 2

Gebruik de volgende combinaties van functietoetsen om de vereiste acties uit te voeren met de klembordtoepassing: Ctrl en V - om in het klembord te plakken; Ctrl en С - voor kopiëren naar het klembord; Ctrl en X - om het vereiste fragment in het klembord te knippen. Om het klembord te wissen, opent u het menu Bewerken van het bovenste servicepaneel van het programmavenster en selecteert u de opdracht Verwijderen. Autoriseer de geselecteerde actie door op de knop "Ja" te klikken in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend.

Stap 3

Keer terug naar het knooppunt Alle programma's en vouw de Microsoft Office-koppeling uit om de tool Klembord in Word te starten. Start het Word-programma en open het menu "Home" van het bovenste servicevenster van het toepassingsvenster. Open het hulpprogramma door op de pijl naast de regel "Klembord" te klikken en definieer de objecten die op het klembord zijn opgeslagen. Houd er rekening mee dat het aantal opgeslagen elementen standaard niet groter kan zijn dan 24. Specificeer het object dat in het geselecteerde document moet worden ingevoegd en gebruik de speciale knop "Invoegen" in het paneel.

Stap 4

Download een aangepast CLCL-hulpprogramma dat geen installatie vereist om de functionaliteit van het ingebouwde klembordhulpprogramma van Windows uit te breiden. Pak het uit en voer het uitvoerbare bestand CLCL.exe uit. Wacht tot het pictogram van de geïnstalleerde applicatie in het systeemvak verschijnt en open het hoofdvenster van het programma door erop te dubbelklikken. Selecteer het item "Geschiedenis" in de lijst in het linkerdeelvenster van het CLCL-toepassingsvenster en zoek de gewenste items die op het klembord zijn opgeslagen.

Aanbevolen: