Hoe Het Bedieningspaneel Te Bellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Bedieningspaneel Te Bellen
Hoe Het Bedieningspaneel Te Bellen

Video: Hoe Het Bedieningspaneel Te Bellen

Video: Hoe Het Bedieningspaneel Te Bellen
Video: Aan u0026 Afmelden telefoon 2024, Mei
Anonim

Het configuratiescherm bevat de basisinstellingen van het Windows-besturingssysteem. Het systeem updaten en een thema kiezen, schermresolutie en firewall-instellingen, ongebruikte services uitschakelen en nog veel meer - al deze bewerkingen worden uitgevoerd via het configuratiescherm.

Hoe het bedieningspaneel te bellen
Hoe het bedieningspaneel te bellen

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om het Configuratiescherm te openen in Windows XP en Windows 7. De gemakkelijkste optie is via het hoofdmenu. Klik op "Start" en selecteer vervolgens "Configuratiescherm". In het geopende venster kunt u alle gewenste instellingen selecteren.

Stap 2

U kunt het Configuratiescherm openen via het pictogram Deze computer op uw bureaublad. Klik erop met de rechtermuisknop, selecteer het item "Verkenner". Zoek in het geopende verkennervenster de regel "Configuratiescherm" in de linkerkolom en klik erop met de muis. De verkenner zelf kan worden aangeroepen door de Win + E-toetscombinatie.

Stap 3

U kunt het paneel met systeeminstellingen openen via de menuopdracht "Uitvoeren". Klik op Start en vervolgens op Uitvoeren (of druk gewoon op de toetscombinatie Win + R). Voer de opdrachtbesturing in en klik op OK. Dezelfde opdracht kan worden gebruikt als u in de console werkt: "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Opdrachtregel". Typ controle en druk op Enter.

Stap 4

Als u wilt, kunt u het item "Configuratiescherm" in het hoofdmenu configureren, zodat wanneer u erover beweegt, alle instellingen onmiddellijk worden weergegeven. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de taakbalk (het paneel onderaan het Windows-venster) en selecteer "Eigenschappen".

Stap 5

Selecteer het "Startmenu" in het geopende venster en klik op de knop "Aanpassen". Open het tabblad "Geavanceerd", zoek het item "Configuratiescherm" in de lijst en vink de optie "Weergeven als menu" aan. Klik OK. U kunt op dezelfde manier andere menu-items aanpassen.

Stap 6

Als u Windows 8 gebruikt, hangt de manier waarop u het Configuratiescherm opent af van of u een betegelde of een gewone interface gebruikt. Indien betegeld, ga dan naar Configuratiescherm - Windows zal zoeken en u het pictogram van het configuratiescherm tonen. Wanneer u de normale interface gebruikt, verplaatst u de cursor naar de rechterbenedenhoek van het scherm en klikt u met de rechtermuisknop. Selecteer Configuratiescherm in het contextmenu dat wordt geopend.

Aanbevolen: