Hoe Het Programma Te Bellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Bellen
Hoe Het Programma Te Bellen

Video: Hoe Het Programma Te Bellen

Video: Hoe Het Programma Te Bellen
Video: WhatsApp Web Video Call: How to Make Video Calls Via WhatsApp Web 2024, Mei
Anonim

Elk bestand heeft zijn eigen formaat, dat kan worden geopend met de juiste applicatie. Zo worden bijvoorbeeld bestanden met de extensie.doc geopend in Microsoft Office Word,.obj - MilkShape 3D of 3ds Max. Om het programma het vereiste bestand te laten lezen, moet het ten eerste op de computer zijn geïnstalleerd en ten tweede moet het actief zijn. U kunt het programma op verschillende manieren oproepen.

Hoe het programma te bellen
Hoe het programma te bellen

instructies:

Stap 1

Wanneer u een toepassing op uw computer installeert, worden de bestanden die nodig zijn om de toepassing correct te laten werken, opgeslagen in een specifieke map. Ga via "Deze Computer" naar de gewenste lokale schijf en open de map met de naam van het programma dat je wilt draaien. De meeste programma's hebben hun eigen pictogram, dat verschilt van de systeempictogrammen. Als de juiste instellingen op de computer zijn ingesteld, ziet u dat de opstartbestanden de extensie.exe hebben. Klik met de linkermuisknop op het startpictogram (of met de rechtermuisknop en selecteer de opdracht "Openen" in het vervolgkeuzemenu) en wacht tot de applicatie is geladen.

Stap 2

Het programma kan ook worden opgeroepen vanaf het "bureaublad" als er een snelkoppeling voor het startbestand op is gemaakt. Sommige programma's maken het automatisch aan tijdens de installatie. Als dit niet uw geval is, kunt u zelf een snelkoppeling maken. Ga naar de map met het geïnstalleerde programma, klik met de rechtermuisknop op het opstartbestand. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de opdracht "Verzenden", selecteer in het submenu het item "Bureaublad (snelkoppeling maken)" door erop te klikken met de linkermuisknop. Nadat het programmapictogram op het "bureaublad" is verschenen, hoeft u niet elke keer naar het opstartbestand in de mappen te zoeken.

Stap 3

Als u het programma heel vaak moet gebruiken en er is geen ruimte op het "bureaublad" voor een extra snelkoppeling, dan kan de toepassing met één muisklik worden opgeroepen vanuit het snelstartpaneel. De Quick Launch bevindt zich op de taakbalk rechts van de Start-knop. Om het programmastartbestand op Snel starten te plaatsen, gaat u naar de toepassingsmap, plaatst u de cursor op het startbestandspictogram. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het pictogram op de taakbalk naar het gebied Snel starten. Hetzelfde kan gedaan worden met de programmasnelkoppeling op het "bureaublad" - sleep het naar het paneel, dan kunt u de snelkoppeling van het "bureaublad" verwijderen.

Stap 4

Een aantal programma's maken een vermelding over zichzelf in het menu Start. Meestal bevat het menu Start pictogrammen voor het opstartbestand (altijd), verwijdering en programma-instellingen (mogelijk niet aanwezig). Klik met de linkermuisknop op de knop "Start" of op de toets met de Windows-vlag op het toetsenbord. Als het menu "Start" niet volledig wordt weergegeven, selecteert u "Alle programma's", in het menu dat wordt geopend, selecteert u de regel met de naam van het programma dat u nodig hebt, in het submenu klikt u met de linkermuisknop op het startpictogram.

Aanbevolen: