Hoe Te Plakken Vanaf Het Klembord

Inhoudsopgave:

Hoe Te Plakken Vanaf Het Klembord
Hoe Te Plakken Vanaf Het Klembord

Video: Hoe Te Plakken Vanaf Het Klembord

Video: Hoe Te Plakken Vanaf Het Klembord
Video: The Basics: Cut, Copy, Paste and The Clipboard 2024, Mei
Anonim

In het Windows-besturingssysteem zijn er een groot aantal handige tools, grotendeels dankzij hen is dit systeem zo populair geworden. De mogelijkheden die het biedt, maken de uitvoering van de meest voorkomende taken een kwestie van eenvoudig en duidelijk. Van deze functionele rijkdom is het klembord een van de meest gebruikte hulpmiddelen.

Hoe te plakken vanaf het klembord
Hoe te plakken vanaf het klembord

Noodzakelijk

Computer, Windows-besturingssysteem, basis computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Voordat een object van het klembord kan worden geplakt, moet dit object erin worden geplaatst. Selecteer hiervoor het gewenste fragment met de linkermuisknop en druk op de sneltoets Ctrl + C (kopiëren) of Ctrl + X (knippen). Deze bewerking kan ook worden uitgevoerd met de rechtermuisknop door het juiste item in het vervolgkeuzemenu te selecteren.

Stap 2

Nadat de gegevens op het klembord staan, kunt u deze plakken waar u maar wilt. Om dit te doen, plaatst u de cursor met behulp van de muis of het toetsenbord aan het begin van het gebied waar de gegevens worden ingevoegd. Druk daarna op de toetscombinatie CTRL + V of klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken" in het vervolgkeuzemenu. Als dit item niet actief is en het indrukken van de opgegeven toetsencombinatie niet tot het gewenste resultaat leidt, is het datafragment niet in de buffer terechtgekomen en moet u alles opnieuw herhalen (zie stap 1).

Aanbevolen: