Hoe Het Klembord Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Klembord Te Openen
Hoe Het Klembord Te Openen

Video: Hoe Het Klembord Te Openen

Video: Hoe Het Klembord Te Openen
Video: How To Open The Clipboard in Windows 10 | Copy And Paste History Windows 10 2024, Mei
Anonim

Vaak komen brieven in de e-mail met links die u moet volgen door ze naar het klembord in de browser te kopiëren. Beginnende internetgebruikers begrijpen niet helemaal waar het zich bevindt en hoe het te openen. Het dient om de laatste internetadressen te onthouden en informatie uit te wisselen. Het klembord wordt ook gebruikt bij het kopiëren van teksten van eventuele editors, in dit geval wordt het gekopieerde segment opgeslagen in het geheugen van de computer.

Hoe het klembord te openen
Hoe het klembord te openen

instructies:

Stap 1

Open een browservenster en wacht tot het volledig is geladen. Zoek helemaal bovenaan een regel die bestaat uit letters en cijfers. Gebruik het voor verdere acties.

Stap 2

Plak de link die je nodig hebt en volg deze. Als u een link wilt delen, kopieer deze dan door op de linkermuisknop te drukken en selecteer de "kopieer"-functie, plak deze in de brief en verzend deze. Om de gegevens te bekijken die momenteel op het klembord zijn opgeslagen, plakt u C: WINDOWSsystem32clipbrd.exe. Dan krijg je alle informatie te zien.

Stap 3

Als je de eerder bezochte pagina's wilt zien, klik dan op de pijl die zich aan de zijkant van de buffer bevindt, er zou een venster moeten verschijnen met internetadressen waar je naartoe kunt gaan. Het klembord onthoudt de laatste adressen van de bezochte sites, gevolgd door overgangen.

Stap 4

De toetsen zijn handig om te gebruiken bij het kopiëren van documenten of delen van tekst in teksteditors en deze vervolgens naar de gewenste locatie te verplaatsen.

Om de benodigde bestanden naar het klembord te kopiëren, drukt u op Ctrl + C.

Druk op Ctrl + X om bestanden te knippen.

Gebruik de sneltoets Ctrl + V om de benodigde bestanden in het document in te voegen.

Stap 5

Om de map met het klembord te bekijken, voert u C: WINDOWSsystem32 in uw browservenster in. Wacht op de download en bekijk de informatie.

Aanbevolen: