Hoe Te Verwijderen Uit Het Opstarten

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verwijderen Uit Het Opstarten
Hoe Te Verwijderen Uit Het Opstarten

Video: Hoe Te Verwijderen Uit Het Opstarten

Video: Hoe Te Verwijderen Uit Het Opstarten
Video: Windows 10: software verwijderen 2024, Mei
Anonim

Als uw computer langzamer werkt dan u zou willen, is een van de redenen voor de congestie van het systeem misschien het buitensporige aantal toepassingen bij het opstarten. Hierdoor start het systeem mogelijk niet correct op en duurt het te lang om te starten, wat de prestaties negatief beïnvloedt. Leer hoe u onnodige applicaties verwijdert bij het opstarten en laat alleen wat u echt nodig heeft.

Hoe te verwijderen uit het opstarten
Hoe te verwijderen uit het opstarten

instructies:

Stap 1

Open "Start" en klik op "Uitvoeren". Er wordt een regel geopend waarin u de opdracht msconfig moet invoeren.

Stap 2

Druk op enter en open het systeemconfiguratievenster. Selecteer onder andere het tabblad "Opstarten" - u hebt het nodig om de lijst met programma's te bewerken.

Stap 3

Let op de kolommen "Startup item" en "Command". Bekijk de lijst met opstartprogramma's - als u verdachte toepassingen aantreft die geen adequate informatie hebben in de kolom "Opdracht", schakel ze dan uit - misschien zijn dit schadelijke toepassingen of virussen die het systeem vertragen.

Stap 4

Kijk ook in de lijst met programma's die je kent en die niet bij het opstarten horen. Als je ze nodig hebt, open je ze zelf. Schakel ook alle programma's uit die niet nodig zijn.

Stap 5

Laat bij het opstarten alleen die applicaties staan die nodig zijn voor een stabiele werking van het systeem - antivirussen, beveiligingshulpprogramma's, internettoegangsprogramma's, systeemapplicaties. Ook bij het opstarten kunt u programma's die u constant gebruikt, zoals woordenboeken of vertalers, lay-outschakelaars en dergelijke, laten staan.

Stap 6

Om de wijzigingen door te voeren, moet u uw computer opnieuw opstarten, die u waarschuwt voor het setup-menu wanneer u probeert af te sluiten nadat u alle wijzigingen in het opstartgedeelte hebt geïnstalleerd.

Aanbevolen: