Hoe Het Opstartscherm Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Opstartscherm Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen
Hoe Het Opstartscherm Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Opstartscherm Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen

Video: Hoe Het Opstartscherm Bij Het Opstarten Uit Te Schakelen
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

De start van het Windows-besturingssysteem gaat gepaard met het verschijnen van een opstartscherm en een welkomstvenster. Als de gebruiker de standaard screensaver beu is, kunt u deze uitschakelen of vervangen door een andere. U kunt het welkomstvenster ook wijzigen door de gewenste afbeelding in te stellen.

Hoe het opstartscherm bij het opstarten uit te schakelen
Hoe het opstartscherm bij het opstarten uit te schakelen

Noodzakelijk

hulpprogramma TuneUp Utilities

instructies:

Stap 1

Gebruikers schakelen meestal het opstartscherm uit om het besturingssysteem sneller te laden. Het is heel gemakkelijk om de computer te dwingen het opstartscherm niet weer te geven bij het opstarten, voeg gewoon een extra item toe aan het BOOT. INI-bestand.

Stap 2

Open: "Start" - "Configuratiescherm" - "Systeem" - "Geavanceerd". Klik in het gedeelte Opstarten en herstellen op de knop Opties. Klik in het geopende venster op de knop "Bewerken", het tekstbestand BOOT. INI wordt geopend. Voeg aan het einde van de opstartbare OS-regel, na / fastdetect, de parameter "/ noguiboot toe. Als resultaat ziet het einde van de regel er als volgt uit: / execute / fastdetect / noguiboot en vermijd het opstartscherm. Sla wijzigingen op en start opnieuw jouw computer.

Stap 3

Als u het opstartscherm terug wilt krijgen, bewerkt u BOOT. INI opnieuw en verwijdert u de toegevoegde parameter. Opgemerkt moet worden dat het uitschakelen van het opstartscherm praktisch niet leidt tot een afname van de starttijd van het systeem. Gebruikers veranderen vaak de opstart- en welkomstschermen in plaats van ze uit te schakelen. Hiermee kunt u standaardafbeeldingen verwijderen en Windows er persoonlijk uit laten zien.

Stap 4

Gebruik TuneUp Utilities 2011 om het opstart- en welkomstscherm te wijzigen, u kunt het van internet downloaden. Het programma biedt zeer grote mogelijkheden om het systeem aan te passen, inclusief de keuze voor een extern ontwerp.

Stap 5

Installeer het programma op uw computer. Klik vervolgens op: "Start" - "Alle programma's", selecteer TuneUp Utilities - "Alle functies" - "Style Setting". Klik in het linkerdeel van het programmavenster op de regel "Laadscherm" Klik op de knop Toevoegen - Download opstartschermen van internet. De standaardbrowser opent een pagina met opties voor het laden van schermen. Selecteer degene die je leuk vindt en klik op de regel Downloaden. Het scherm wordt toegevoegd aan het programmageheugen. Klik op de knop "Toepassen", het nieuwe opstartscherm wordt geïnstalleerd.

Stap 6

Wijzig het inlogscherm door op de regel "Inlogscherm" links in het programmavenster te klikken. Kies net als in het vorige geval om bestanden van internet te downloaden en selecteer een geschikte afbeelding, download deze en klik op de knop "Toepassen". Wanneer het besturingssysteem nu opstart, ziet u een nieuwe welkomstpagina.

Aanbevolen: