Hoe U Uw Bureaublad Naar Een Andere Schijf Kunt Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Bureaublad Naar Een Andere Schijf Kunt Verplaatsen
Hoe U Uw Bureaublad Naar Een Andere Schijf Kunt Verplaatsen

Video: Hoe U Uw Bureaublad Naar Een Andere Schijf Kunt Verplaatsen

Video: Hoe U Uw Bureaublad Naar Een Andere Schijf Kunt Verplaatsen
Video: Hoe kan je het Lightroom catalogus verplaatsen naar een externe schijf? 2024, Mei
Anonim

Bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem is het probleem van het herstellen van de geselecteerde instellingen relevant. Dit omvat de installatie van de benodigde software, het ontwerp van de desktop en screensavers, evenals het herstel van bestanden en mappen in de systeemmappen "Desktop" en "Mijn documenten".

Hoe u uw bureaublad naar een andere schijf kunt verplaatsen
Hoe u uw bureaublad naar een andere schijf kunt verplaatsen

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Verplaats uw bureaublad naar een andere schijf. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start", selecteert u de opdracht "Uitvoeren". Voer in het veld de opdracht Regedit in, het systeemregistervenster wordt geopend. Zoek daarin de HKEY_CURRENT_USER / Software / verder Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / Shell Folders / Documents and Settings / "Huidige gebruikersnaam" / Desktop. Vervang het pad naar de map "Desktop" door degene die u wilt. Wijzig op dezelfde manier de Desktop-parameter in de registersleutel HKEY_CURRENT_USER / Software / verdere Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / User Shell Folders.

Stap 2

Sluit de register-editor om de wijzigingen toe te passen. Voer vervolgens de Register-editor opnieuw uit om het bureaublad te verplaatsen. Voer de opdracht "Bewerken" - "Zoeken" uit, voer "Bureaublad" in om te zoeken en waar dit item verschijnt in de indeling van een mappad, vervang het pad dat u in de eerste stap hebt ingevoerd. Start het systeem opnieuw op om de wijzigingen door te voeren. Op dezelfde manier kunt u mappen "Mijn documenten", "Favorieten" en andere systeemobjecten overbrengen.

Stap 3

Verplaats het bureaublad naar Windows 7. Open het systeemstation, vervolgens de map Gebruikers en de map die overeenkomt met de naam van uw profiel in het systeem. U kunt ook de profielnaam onder de afbeelding selecteren in het hoofdmenu. Deze map bevat al uw servicedirectory's, inclusief het bureaublad. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste object, selecteer de optie "Eigenschappen", ga naar het tabblad "Locatie".

Stap 4

Maak een map waar u uw bureaublad naartoe wilt verplaatsen. Klik op de knop "Verplaatsen", geef in het venster het pad naar de gemaakte map op. Het bureaublad of een andere systeemmap wordt dus naar een andere locatie verplaatst. Het pad in de eigenschappen zou moeten veranderen, als het hetzelfde blijft, wijzig het dan handmatig en klik op Toepassen. Wijzigingen worden onmiddellijk van kracht, opnieuw opstarten van het systeem is niet vereist.

Aanbevolen: