Video Overzetten Naar Schijf

Inhoudsopgave:

Video Overzetten Naar Schijf
Video Overzetten Naar Schijf

Video: Video Overzetten Naar Schijf

Video: Video Overzetten Naar Schijf
Video: kopiëren naar externe hd 2024, Mei
Anonim

Momenteel hebben veel gebruikers toegang tot supersnel onbeperkt internet. En dit is de mogelijkheid om een onbeperkt aantal films en andere videobestanden te downloaden. Als gevolg hiervan raken zelfs de harde schijven met de meeste capaciteit in korte tijd vol. Dan wordt het noodzakelijk om ruimte vrij te maken op de harde schijf van de computer. Een uitstekende uitweg in deze situatie kan het kopiëren van films naar schijf zijn, terwijl ze van de harde schijf kunnen worden verwijderd. Dan heb je zowel ruimte op de harde schijf als films opgeslagen.

Video overzetten naar schijf
Video overzetten naar schijf

Noodzakelijk

Computer met Windows-besturingssysteem (XP, Windows 7), Nero-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Als u Windows 7 gebruikt, hoeft u geen extra software te installeren om films op dvd te branden. U kunt gebruik maken van de standaard tools van het besturingssysteem. Om dit te doen, klikt u op het videobestand dat u naar schijf wilt overbrengen. Selecteer in het contextmenu de opdracht "Verzenden" en vervolgens in het verschenen venster - het optische station (DVD / RW). Verstuur op deze manier de videobestanden die u wilt opnemen. De grootte van de geüploade videobestanden mag de capaciteit van de schijf niet overschrijden.

Stap 2

Plaats een lege schijf. Ga vervolgens naar "Deze computer", waar u met de rechtermuisknop op het schijfpictogram klikt. In het menu dat verschijnt, selecteer "Opnemen". Er verschijnt een venster met de titel "Hoe wilt u de schijf gebruiken?" Selecteer de modus "Met cd / dvd-speler" en klik op "Volgende". Het proces van het schrijven van bestanden naar schijf begint. Als u klaar bent met opnemen, kunt u de schijf uitwerpen. Het zou zowel op een computer moeten openen als op elke dvd-speler kunnen worden afgespeeld.

Stap 3

Als uw besturingssysteem Windows XP is, moet u een speciaal programma installeren om video op dvd te branden. Aangezien alleen CD-schijven op de systeemmanier op dit besturingssysteem kunnen worden geschreven. Omdat hun capaciteit erg klein is, is het niet praktisch om er videobestanden op op te nemen.

Stap 4

Download de Nero-software van internet en installeer deze op uw computer. Voer het programma uit. Selecteer in het hoofdmenu "Favorieten" en vervolgens onderaan het venster dat verschijnt - "Dvd maken met gegevens". Er verschijnt een venster waarin u bestanden voor opname kunt toevoegen. Klik in de rechterbovenhoek van het programmavenster op de knop "Toevoegen" en selecteer de videobestanden die u naar schijf wilt uploaden. Wanneer de gewenste video is toegevoegd, klikt u op Volgende. Klik in het volgende venster op "Opnemen". Het proces van het schrijven van bestanden naar de schijf begint, waarna u wordt geïnformeerd dat de schijf met succes is gebrand. Klik OK. De schijf kan nu uit het optische station worden verwijderd.

Aanbevolen: