Hoe Het Programma Op Een GPS-navigator Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Op Een GPS-navigator Te Installeren
Hoe Het Programma Op Een GPS-navigator Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Op Een GPS-navigator Te Installeren

Video: Hoe Het Programma Op Een GPS-navigator Te Installeren
Video: garmin express en mapinstall: kaarten updaten 2024, Mei
Anonim

De GPS-navigator wordt meestal geleverd met voorgeïnstalleerde software van de fabrikant of van een bedrijf waarmee de fabrikant een contract heeft. Vaak zijn er navigators met het geïnstalleerde Navitel-programma. Als u om de een of andere reden uw navigatieprogramma hebt verwijderd of een ander programma wilt gebruiken, kunt u dit doen.

Hoe het programma op een GPS-navigator te installeren
Hoe het programma op een GPS-navigator te installeren

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Schrijf in het navigatorgeheugen een bestandsbeheerder die u zal helpen de inhoud van de geheugenkaart van het apparaat weer te geven. Het kan Explorer of Total Commander zijn. Op dit moment is er een groot assortiment aan software die dergelijke taken uitvoert. Je kunt het vinden op de website softodrom.ru. Laad de navigatiesoftware op de geheugenkaart. Als u de officiële versie van de navigatiesoftware van de fabrikant koopt, zult u geen problemen ondervinden bij het vinden en verbinden van kaarten. Start de bestandsbeheerder en zoek het navigatieprogramma op de geheugenkaart.

Stap 2

Sommige navigatieprogramma's werken direct na het downloaden en vereisen geen installatie, zoals Igo8. Navitel-software moet de GPS-poort configureren, City Guide heeft een bestand met licentie-informatie nodig. Lees de instructies voor het programma dat u installeert. Pas alle parameters in de navigator aan om het systeem correct te laten werken.

Stap 3

Sla nieuwe kaarten op in de map van het navigatieprogramma. Sommige programma's ondersteunen werken met aanvullende informatie: elementen van wegen en steden, verschillende talen, waarschuwingen en andere. Plaats extra items in programmamappen. Het is ook vermeldenswaard dat sommige kaarten worden betaald, dus je moet een bepaald bedrag betalen. Zoals de praktijk laat zien, is het het beste om gelicentieerde programma's te gebruiken voor navigatie.

Stap 4

Mogelijk hebt u meer dan één navigatieprogramma nodig. Elk navigatieprogramma heeft zijn eigen voordelen en om er zelf een te kiezen, moet u er enkele in de praktijk uitproberen. In de toekomst zult u geen problemen ondervinden bij het installeren van programma's in de navigator. Probeer echter geen software van derden te installeren die mogelijk virussen bevat. Niemand zal je garanties geven dat alles in orde komt met het apparaat.

Aanbevolen: