Hoe GPS Op Een Laptop Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe GPS Op Een Laptop Te Installeren
Hoe GPS Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe GPS Op Een Laptop Te Installeren

Video: Hoe GPS Op Een Laptop Te Installeren
Video: USB GPS GLONASS U-Blox7 And U-Center Review. How To Attach GPS To Windows Laptops And Computers 2024, April
Anonim

Het satellietnavigatiesysteem is een onderdeel geworden van het leven van bijna elke automobilist. U wordt op tijd gevraagd om af te slaan, het aantal kilometers tot het punt van aankomst en zelfs de locatie van de verkeerspolitieposten. Als je een laptop hebt die je gewend bent te gebruiken, en het zelfs onder de knie hebt gekregen om het in de auto te doen, dan kun je er gemakkelijk een navigator van maken.

Hoe GPS op een laptop te installeren
Hoe GPS op een laptop te installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - GPS-ontvanger;
  • - software voor GPS.

instructies:

Stap 1

Koop een GPS-ontvanger. Het is een klein apparaat dat kan worden aangesloten via USB of Bluetooth en wordt gebruikt om signalen van navigatiesatellieten te ontvangen. Op zichzelf bevat het geen kaarten of informatie over uw route, het definieert alleen uw plaats in de ruimte. Raadpleeg een specialist over het model van het apparaat. GPS werkt anders in verschillende nederzettingen, dus u moet de meest optimale modellen kiezen voor volwaardig werk.

Stap 2

Sluit de GPS-ontvanger aan op uw laptop. Gebruik hiervoor de aansluitmethode van de fabrikant. Handiger is natuurlijk om de USB-poort te gebruiken. Het ontvangerpakket moet een cd met stuurprogramma's en software bevatten. Installeer de bijbehorende programma's in het besturingssysteem van de laptop. Probeer alles in de systeemmap van de lokale schijf te installeren.

Stap 3

Installeer de navigatiesoftware. Dit is precies de applicatie die uw positie op de kaart zal positioneren, gebaseerd op de coördinaten ontvangen van de GPS-ontvanger. Er zijn veel navigatieprogramma's. Lees de recensies op internet, bekijk de functies en screenshots en kies degene die je leuk vindt. U kunt ook meerdere applicaties tegelijk installeren om hun eigenschappen tijdens het werken te vergelijken.

Stap 4

Stel de navigatiesoftware in om een signaal van de GPS-ontvanger te ontvangen en controleer de verbinding. Download en installeer de nieuwste terreinkaarten voor het navigatieprogramma van uw keuze. Helaas kost een GPS-ontvanger niet veel minder dan een volwaardige navigator. Bovendien bevatten moderne navigators geïnstalleerde software. En de navigators zelf zijn klein van formaat en speciaal ontworpen voor gebruiksgemak in de auto.

Aanbevolen: