Hoe Het Programma Te Installeren Vanaf Een Schijfkopie

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Installeren Vanaf Een Schijfkopie
Hoe Het Programma Te Installeren Vanaf Een Schijfkopie

Video: Hoe Het Programma Te Installeren Vanaf Een Schijfkopie

Video: Hoe Het Programma Te Installeren Vanaf Een Schijfkopie
Video: Een programma installeren (op een andere schijf) 2024, April
Anonim

Een virtuele schijfkopie is een volledige kopie van de media waarvan de afbeelding daadwerkelijk is gemaakt. U kunt precies dezelfde bewerkingen uitvoeren met een schijfkopie als met een gewone schijf, dat wil zeggen, programma's of games installeren. Maar om met virtuele schijven te kunnen werken, moet de computer respectievelijk virtuele schijven hebben. Alleen dan kunt u schijfkopieën gebruiken en er programma's van installeren. Er zijn geschikte toepassingen nodig om virtuele schijven te maken.

Hoe het programma te installeren vanaf een schijfkopie
Hoe het programma te installeren vanaf een schijfkopie

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - Daemon Tools Lite-programma

instructies:

Stap 1

Daemon Tools Lite is een erg handig en volledig gratis programma om met schijfkopieën te werken. Download het programma en installeer het op uw computer. Tijdens het installatieproces verschijnt een dialoogvenster met de items "Gratis licentie" of "Betaalde licentie". Controleer het eerste item. Start na de installatie uw computer opnieuw op. Voer het programma uit. Nadat u het voor de eerste keer hebt gestart, wacht u terwijl het virtuele schijven maakt. Daarna wordt u naar het hoofdmenu van Daemon Tools Lite gebracht. Zoals u kunt zien, is het venster Afbeeldingencatalogus nog steeds leeg. Om aan de slag te gaan, moet u eerst de afbeelding aan de map toevoegen.

Stap 2

Klik onderaan de werkbalk op de schijfkopie. Geef in het venster dat verschijnt het pad op naar de schijfkopie waarvan u het programma wilt installeren. Klik met de linkermuisknop op de schijfkopie en klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster. De afbeelding wordt toegevoegd aan de catalogus.

Stap 3

Klik nu in het hoofdmenu van het programma, in de catalogus met afbeeldingen, met de rechtermuisknop op de toegevoegde afbeelding. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt "Mount" en vervolgens - het virtuele optische station waarop u de schijfkopie wilt koppelen. Er is standaard maar één virtuele schijf.

Stap 4

Ga nu naar "Mijn Computer". Er is nu, naast de fysieke schijf, ook een virtuele. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de virtuele schijf. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt "Een programma installeren of uitvoeren vanaf schijf". De "Toepassingsinstallatiewizard" wordt gestart. Volg daarna de aanwijzingen van de "Wizard" om het programma te installeren. Het verdere installatieproces is niet anders dan het installeren van het programma vanaf een gewone schijf.

Stap 5

Als de wizard Programma toevoegen niet op deze manier start, open dan de schijfkopie en zoek de autorun. Dubbelklik erop met de linkermuisknop, daarna start de "Program Installation Wizard" exact.

Aanbevolen: