Hoe Programma's Correct Te Downloaden En Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Correct Te Downloaden En Te Installeren
Hoe Programma's Correct Te Downloaden En Te Installeren

Video: Hoe Programma's Correct Te Downloaden En Te Installeren

Video: Hoe Programma's Correct Te Downloaden En Te Installeren
Video: Computer Fundamentals - Install Software in Windows 10 - How to Download Programs on Laptop Computer 2024, Mei
Anonim

Vaak kan het besturingssysteem dat op de computer is geïnstalleerd met zijn eigen programma's niet voldoen aan de verzoeken van de gebruiker. Voor werk, studie, games, websurfen is extra software nodig. Het proces van het installeren van programma's lijkt voor sommige mensen een echte nachtmerrie - een onjuiste installatie dreigt op zijn minst tijdverspilling te worden. In het ergste geval kan het hele systeem worden verstoord. Om dergelijke incidenten te voorkomen, moet u programma's correct downloaden en installeren.

Hoe programma's correct te downloaden en te installeren
Hoe programma's correct te downloaden en te installeren

instructies:

Stap 1

Voordat u software downloadt, moet u controleren of uw hardware voldoet aan de technische vereisten. Om dit te doen, is de eenvoudigste manier om naar de website van de programmaontwikkelaars te gaan en te lezen hoe krachtig een pc moet zijn voor zijn normale werking. Naast de hardwarevereisten heeft de fabrikant de gewoonte om ze naar het besturingssysteem te verspreiden. Het feit is dat elk besturingssysteem zijn eigen structuur en systeembestanden heeft. Daarom zal een Mac-programma niet werken onder Linux. Applicaties voor oudere OS-versies werken ook niet altijd met nieuwere.

Stap 2

Het wordt aanbevolen om het programma te downloaden van de officiële site, waar de systeemvereisten worden uiteengezet. Ten eerste zal geen enkele ontwikkelaar een virus in de distributiekit gooien. Ten tweede bevat deze site up-to-date en ongerepte versies van de software, die kunnen worden bijgewerkt als de fabrikanten verbeteringen en verbeteringen aanbrengen.

Stap 3

Om het programma te downloaden, moet u op de juiste link of knop klikken. De browser geeft een venster weer waarin u de naam van het gedownloade bestand kunt opgeven en de locatie waar het na het downloaden zal worden geplaatst. De bestandsextensie kan niet worden gewijzigd.

Stap 4

Wanneer het bestand volledig op de pc staat, moet u het openen en dubbelklikken om de installatie te starten. In sommige gevallen moet u erop klikken met de linkermuisknop en in het menu dat verschijnt, klikt u op het item "Als administrator uitvoeren".

Stap 5

Vervolgens zal het installatieprogramma aanbieden om de licentie te lezen, de map te selecteren waar het geïnstalleerde programma en enkele van zijn attributen zich zullen bevinden. Vaak wordt gratis software geleverd met veel werkbalken en andere rommel. Schakel de selectievakjes "Installeer dit programma ook met dit programma" uit.

Aanbevolen: