Hoe Windows Correct Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Windows Correct Te Installeren
Hoe Windows Correct Te Installeren

Video: Hoe Windows Correct Te Installeren

Video: Hoe Windows Correct Te Installeren
Video: How to fix Windows could not complete the installation. To install Windows on this computer... 2024, Mei
Anonim

Het Windows-besturingssysteem is verreweg het meest gebruikelijk. Je kunt eindeloos discussiëren over de voor- en nadelen, maar het objectieve feit is dat het op de overgrote meerderheid van gebruikerscomputers en laptops is geïnstalleerd. Het besturingssysteem moet natuurlijk op een nieuwe computer worden geïnstalleerd of indien nodig opnieuw worden geïnstalleerd, en veel gebruikers voeren deze bewerking zelf uit.

Hoe Windows correct te installeren
Hoe Windows correct te installeren

Noodzakelijk

Computer, Windows-besturingssysteem, initiële vaardigheden in het installeren en configureren van programma's

instructies:

Stap 1

Installeer het besturingssysteem indien mogelijk op een aparte partitie op uw harde schijf. Hier zijn veel redenen voor, en ze houden verband met de veiligheid en de algehele prestaties van het systeem. Het gegevensuitwisselingsgebied (swapbestand) bevindt zich bijvoorbeeld standaard op de systeempartitie, en hoe minder oproepen van derden ernaar, hoe efficiënter het uitwisselingsgebied zal worden gebruikt. Als u het systeem opnieuw moet installeren, kunt u deze partitie eenvoudig formatteren zonder u zorgen te maken over de veiligheid van persoonlijke gegevens. Vergeet niet dat de mappen "Mijn documenten" en "Desktop" zich ook op de systeempartitie bevinden.

Stap 2

Installeer het besturingssysteem zoals voorgesteld door Microsoft. Allerlei "assemblages" van vakmensen kunnen vervolgens storingen in de apparatuur veroorzaken en eenvoudigweg een manier zijn om computervirussen te verspreiden.

Stap 3

Gebruik gelicentieerde software. Naast juridische problemen lost het installeren van een gelicentieerd besturingssysteem een groot aantal technische problemen op. De juiste werking van de automatische systeemupdate en gekwalificeerde technische ondersteuning zijn alleen mogelijk als de gelicentieerde software is geïnstalleerd.

Stap 4

Probeer na de installatie geen documenten, films of muziek op de systeempartitie op te slaan; er mogen alleen kantoor- en hulpprogramma's op worden geïnstalleerd, bijvoorbeeld om op internet te werken.

Aanbevolen: