Hoe Een Plug-in In Opera Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Plug-in In Opera Uit Te Schakelen
Hoe Een Plug-in In Opera Uit Te Schakelen

Video: Hoe Een Plug-in In Opera Uit Te Schakelen

Video: Hoe Een Plug-in In Opera Uit Te Schakelen
Video: How to Disable Plugins in Opera Browser 2024, April
Anonim

Plug-ins zijn programma's die naast de hoofdtoepassing zijn gemaakt en die het voorzien van de implementatie van bepaalde functies naast de hoofdtoepassing. Het uitschakelen van plug-ins is iets ingewikkelder dan het installeren ervan.

Hoe een plug-in in Opera uit te schakelen
Hoe een plug-in in Opera uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Start uw browser. Open de programmawerkbalk, ga naar snelle instellingen. Schakel Plug-ins inschakelen uit. Deze optie is relevant als u alle extra hulpprogramma's voor het programma wilt uitschakelen. Misschien hebben sommige versies ondersteuning voor het deactiveren van het werk van individuele plug-ins. Bekijk hiervoor uw browserinterface van dichterbij.

Stap 2

Open Mijn computer. Ga naar de harde schijf, die alle systeemmappen bevat, vind er een met de naam Program Files. De weergave van deze mappen kan door het systeem worden verborgen om de inhoud te beschermen. Wijzig deze instelling in het dialoogvenster dat verschijnt door "Deze bestanden altijd weergeven" te selecteren.

Stap 3

Je hebt een grote lijst met mappen met namen die overeenkomen met de programma's die op je computer zijn geïnstalleerd, ga naar de Opera-map. Zoek Programma tussen alle beschikbare submappen, open het en ga verder naar Plug-ins.

Stap 4

Ontdek de exacte naam van de plug-in die u in Opera wilt uitschakelen. Wees voorzichtig, want de namen van veel van hen kunnen op elkaar lijken. Verwijder het bestand met deze naam uit de map Plugins. Houd er rekening mee dat voordat u deze bewerking uitvoert, de browser moet zijn gesloten of dat het werken met plug-ins moet zijn uitgeschakeld, anders kan het bestand betrokken zijn bij het werk en is het niet beschikbaar voor bewerkingen ermee.

Stap 5

Zorg ervoor dat u de plug-in in de toekomst niet meer nodig heeft. Kopieer het voor het geval dat naar een aparte map op uw computer om de tijd die nodig is om ernaar te zoeken op internet verder te verminderen. Verplaats het dan gewoon terug als je het later nodig hebt. Kopieer vóór het verwijderen de gebruikersgegevens die u hebt gebruikt om ermee te werken, omdat deze mogelijk verloren gaan.

Aanbevolen: