Hoe Het Mov-formaat Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Mov-formaat Te Openen
Hoe Het Mov-formaat Te Openen

Video: Hoe Het Mov-formaat Te Openen

Video: Hoe Het Mov-formaat Te Openen
Video: Import MOV files in adobe premiere pro for Win/Mac 2024, Mei
Anonim

MOV-bestanden worden gebruikt om films en verschillende videomaterialen op te slaan. Deze technologie voor formaat en videocompressie is ontwikkeld door Apple. Het is compatibel met zowel Macintosh- als Windows-platforms.

Hoe het mov-formaat te openen
Hoe het mov-formaat te openen

instructies:

Stap 1

Dit formaat wordt door veel spelers gespeeld, waaronder: Apple Quick Time Player, Roxio Easy Media Creator, CyberLink PowerDirector, evenals de ingebouwde speler van het Windows-besturingssysteem - Media Player, maar het kan niet alle versies van het formaat.

Stap 2

Een van de meest voorkomende is een speler die is ontwikkeld door Apple - Quick Time Player. U kunt het gratis downloaden van de officiële website (https://www.apple.com/quicktime/download/). Distributiebestandsgrootte 37,2 Mb

Stap 3

Voer het distributiebestand uit door te dubbelklikken op QuickTimeInstaller. Klik op de knop "Volgende", bevestig uw akkoord met de licentieovereenkomst en selecteer vervolgens in het venster "Installatiemap" de map om het programma te installeren en maak een snelkoppeling op het bureaublad. Klik vervolgens op de knop "Installeren".

Stap 4

De speler wordt binnen 2-3 minuten geïnstalleerd. Klik op de knop "Voltooien". Start het programma door te dubbelklikken op de snelkoppeling op uw bureaublad.

Stap 5

Er worden twee vensters van het programma geopend: Apple Quick Time en New. De eerste biedt links naar verschillende mediabestanden. Het "Nieuw"-venster is het afspeelpaneel van de speler.

Stap 6

Klik in het bovenste menu op het eerste item "Bestand" en vervolgens op "Bestand openen". Selecteer in het dialoogvenster het.mov-bestand en klik op de knop "Openen". Het afspeelvenster voor videobestanden wordt geopend.

Stap 7

Als de speler geen enkel formaat kan afspelen, zal hij aanbieden om de vereiste codec te downloaden van de officiële site. Klik op de knop "Doorgaan". De standaardbrowser opent een pagina met verschillende codecs. Klik op het gewenste codec-pictogram.

Stap 8

Zoek op de pagina die wordt geopend de knop Downloaden. Download de distributiekit van codecs. Sluit Snelle Tijd. Installeer het codec-programma zoals hierboven beschreven. Start de speler opnieuw en speel het videobestand af.

Aanbevolen: