Hoe Leer Je Photoshop Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Leer Je Photoshop Gebruiken
Hoe Leer Je Photoshop Gebruiken

Video: Hoe Leer Je Photoshop Gebruiken

Video: Hoe Leer Je Photoshop Gebruiken
Video: Photoshop voor beginners | de Basis van Photoshop | de Videomakers 2024, April
Anonim

Photoshop is een krachtige grafische verwerkingsmachine. Wie wil deze tool niet onder de knie krijgen? Veel mensen die Photoshop hebben gedownload, kunnen niet begrijpen wat en hoe ze erin moeten doen. Het is geen intuïtief programma en vereist speciale training. Photoshop heeft een enorm aantal functies. Er is misschien geen enkele persoon die het perfect onder de knie zou hebben. Een fotograaf en een ontwerper bestuderen photoshop bijvoorbeeld vanuit totaal verschillende perspectieven en gebruiken het ieder op zijn eigen manier. Wat de een weet, kan voor de ander onbekend zijn als onnodig.

Hoe te leren om Photoshop te gebruiken
Hoe te leren om Photoshop te gebruiken

Noodzakelijk

  • - photoshop
  • - het internet

instructies:

Stap 1

Allereerst moet je begrijpen dat het bijna onmogelijk is om Photoshop alleen onder de knie te krijgen. Het zal veel nuttiger en handiger zijn om de reeds bestaande cursussen te gebruiken om dit programma te bestuderen. Die zijn er nu volop. U kunt zowel tekstzelfstudies als videozelfstudies downloaden. Dat laatste is natuurlijk veel duidelijker.

Stap 2

Verwacht niet meteen grote prestaties. Voordat u iets in Photoshop doet, moet u begrijpen waar het uit bestaat, wat het kan en wat het bevat. Daarom beginnen bijna alle cursussen over het bestuderen van Photoshop met theoretische uitleg: wat zijn vector- en rasterafbeeldingen, bits, enz. Dan komt de inleiding tot het maken van documenten en lagen in Photoshop. En dan maak je kennis met de tools die in het programma zitten.

Stap 3

Daarna kun je al proberen om zelf iets te creëren. Volg de lessen, neem de tijd. Je moet altijd klein beginnen, maar al snel word je een echte professional. Gaandeweg leer je hoe je foto's verwerkt en tekent. Om te beginnen raad ik aan om de gratis cursus van Zinaida Lukyanova te downloaden. Als je het onder de knie hebt, kun je al bepalen in welke richting je Photoshop verder gaat studeren.

Stap 4

Als je eenmaal een bepaald niveau hebt bereikt, wil je meer professionele lessen. In dit geval raad ik aan om de lessen van de site lynda.com te gebruiken. Hier kun je lessen kiezen in de richtingen die je nodig hebt. Er is één nadeel: deze lessen zijn niet vertaald in het Russisch. Maar je kunt al zelfstandig begrijpen wat de leraar je vertelt. Zo leer je stap voor stap hoe je Photoshop als een echte professional kunt gebruiken.

Aanbevolen: