Berichten Wijzigen In Skype

Inhoudsopgave:

Berichten Wijzigen In Skype
Berichten Wijzigen In Skype

Video: Berichten Wijzigen In Skype

Video: Berichten Wijzigen In Skype
Video: How to change the language on Skype® 2024, April
Anonim

Het Skype-programma, gemaakt voor communicatie tussen gebruikers van over de hele wereld, is tegenwoordig erg populair. Gratis, betaalbaar en intuïtief Skype is voor velen een favoriet als het gaat om het organiseren van spraak- en videogesprekken. Maar niet iedereen weet dat dit programma handig is voor instant messaging. Skype heeft een aantal handige functies waar veel vergelijkbare programma's niet op kunnen bogen. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om berichten te bewerken.

Berichten wijzigen in Skype
Berichten wijzigen in Skype

instructies:

Stap 1

Hoe vervelend is het soms om een stomme fout of een per ongeluk typfout in een bericht te maken. En als u zakelijke correspondentie voert met een collega of klant op het werk, kunnen dergelijke fouten u zelfs uw reputatie kosten. Zodat je geen extra bericht hoeft te schrijven met een bugfix of een excuus, Skype biedt de mogelijkheid om snel berichten te bewerken.

Stap 2

Zoek het bericht dat moet worden herzien. Klik met de rechtermuisknop op de tekst. Selecteer in het vervolgkeuzemenu het item "Bericht bewerken". Overigens kunt u, indien nodig, het bericht volledig wissen door het item "Bericht verwijderen" te selecteren.

Stap 3

In het veld voor het invoeren van berichten ziet u de tekst van het geselecteerde bericht. Eronder verschijnt een gelige achtergrond. Dit is een soort signaal dat u zich in de bewerkingsmodus bevindt. Nu hoeft u alleen nog maar de nodige wijzigingen aan te brengen en nogmaals op de knop "Verzenden" te klikken. Het bericht wordt weergegeven op dezelfde plaats, onder dezelfde datum, maar met de aangebrachte wijzigingen.

Stap 4

Als u om de een of andere reden plotseling van gedachten verandert om het bericht te bewerken, kunt u onmiddellijk op Enter (of Ctrl + Enter) drukken om het bericht te verzenden zonder wijzigingen aan te brengen, of door met de rechtermuisknop te klikken, selecteert u "Annuleren" in het vervolgkeuzemenu.

Stap 5

Skype implementeert de mogelijkheid om conferenties te creëren voor communicatie met meerdere mensen tegelijk. Het is heel eenvoudig om zo'n chat te organiseren. Gebruik het commando "Contacten" - "Maak een nieuwe groep …". Vervolgens hoeft u gebruikers alleen maar rechtstreeks vanuit uw contactenlijst naar het conferentievenster te slepen en neer te zetten.

Stap 6

Communicatie tijdens de conferentie is interessant omdat de maker optreedt als moderator, dat wil zeggen, hij heeft de mogelijkheid om niet alleen zijn eigen berichten te bewerken, maar ook die van anderen. Als u de maker van de groep bent, kunt u met de rechtermuisknop op elk bericht van een van de chatdeelnemers klikken en het op dezelfde manier bewerken als het uwe in de normale dialoogmodus.

Stap 7

Skype biedt de mogelijkheid om berichten van elke leeftijd te bewerken en te verwijderen. Maar vergeet niet dat wanneer u wijzigingen aanbrengt in het bericht, het bijbehorende pictogram ernaast verschijnt. Dit kun je niet stiekem doen vanuit de gesprekspartner.

Stap 8

Verwijderde berichten kunnen niet worden bewerkt.

Aanbevolen: