Skype-berichten Wissen

Inhoudsopgave:

Skype-berichten Wissen
Skype-berichten Wissen

Video: Skype-berichten Wissen

Video: Skype-berichten Wissen
Video: ИСТОРИЯ SKYPE 2024, Mei
Anonim

Velen droomden dat het communicatieproces op een pc automatisch werd opgenomen. Dit zijn zowel prettige herinneringen als een kans om uw zaak te bewijzen. Maar soms zijn er momenten waarop het beter is om de opgeslagen chatgeschiedenis te verwijderen. Bijvoorbeeld bij het inloggen vanaf de computer van iemand anders.

Skype-berichten wissen
Skype-berichten wissen

Noodzakelijk

Computer, Skype-programma

instructies:

Stap 1

Het Skype-programma slaat op de computer de gegevens op van elke abonnee die minstens één keer het programma heeft ingevoerd met zijn gebruikersnaam. Het systeem creëert een map met bestanden, waarin gebruikersinstellingen en de volledige geschiedenis van gebeurtenissen worden opgeslagen: bestandsoverdracht, geplaatste oproepen, sms-verzending, chat, contactuitwisseling en spraakberichten. De map is genoemd naar de gebruikersnaam waar deze informatie over bevat. Afhankelijk van de doelen kunt u het profiel volledig verwijderen of alleen de communicatiegeschiedenis wissen.

Stap 2

Afhankelijk van het geïnstalleerde besturingssysteem, zal het pad naar de profielmap iets anders zijn: Windows XP - C: Documents and Settings user_loginApplication DataSkypeuser_loginWindows 7 of Windows Vista - C: Usersuser_loginAppDataSkypeuser_loginU kunt iets anders doen: klik op Start, selecteer de "Uitvoeren die wordt geopend " item, ga naar het venster % APPDATA% Skype en bevestig met OK.

Stap 3

De map met de profielgegevens is dus gevonden. Als het profiel wordt verwijderd, verbergt de gebruiker de sporen van het gebruik van het programma, wordt de gebruikersnaam ook verwijderd uit de voorgestelde lijst in het startvenster van het programma en wordt de volledige geschiedenis van gebeurtenissen op de computer verwijderd., is het verwijderen van de profielmap handig als de bestanden erin beschadigd zijn. In deze situatie maakt het programma na het inloggen op Skype automatisch een nieuwe map met alle benodigde gegevens.

Stap 4

Om de correspondentiegeschiedenis te wissen, dient u enkele eenvoudige stappen te ondernemen: • druk op de knop "Extra";

• in het menu dat verschijnt, selecteer het item "Instellingen";

• selecteer het item Chats en SMS;

• er verschenen subitems, waaronder u "Chatinstellingen" moet selecteren;

• klik in de volgende kolom van het dialoogvenster op de knop "Extra instellingen openen";

• in het venster dat verschijnt, klikt u op "Geschiedenis wissen".

Stap 5

Houd er rekening mee dat dit een halve maatregel is als u alle sporen van deelname aan het programma wilt verwijderen. Om het volledig te verwijderen, moet u de map met gegevens op het lokale gebruikersprofiel vernietigen. Daarvoor moet u ervoor zorgen dat de gebruikersnaam en het wachtwoord beschikbaar zijn voor de gebruiker.

Aanbevolen: