Berichten Schrijven Op Skype

Inhoudsopgave:

Berichten Schrijven Op Skype
Berichten Schrijven Op Skype

Video: Berichten Schrijven Op Skype

Video: Berichten Schrijven Op Skype
Video: W11.2 Trig herleidings 2024, Mei
Anonim

Skype is een van de erkende leiders onder internetboodschappers. Oproepen tussen gebruikers en vaste lijnen, videogesprekken, groepscommunicatie maken het programma zo populair. Maar communicatie via sms is een van de meest gevraagde functies.

Berichten schrijven op Skype
Berichten schrijven op Skype

instructies:

Stap 1

Voer de applicatie uit. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. Daarna maakt het programma verbinding met de server voor uw autorisatie. Een onderscheidend geluid laat u weten dat u bent verbonden en ingelogd op het netwerk. Nu kunt u beginnen met het schrijven van berichten.

Stap 2

Selecteer de persoon met wie u gaat communiceren uit de lijst met contacten. Klik er met de rechtermuisknop op en klik op "Chat starten". De muiscursor zal naar het corresponderende veld in een ander deel van het programmavenster gaan. In dit veld kunt u een bericht invoeren om het naar de gebruiker te sturen.

Stap 3

U kunt ook met de linkermuisknop op de geselecteerde gebruiker klikken, waarna informatie over deze gebruiker rechts in het programmavenster wordt geopend. Verplaats vervolgens de muiscursor naar het veld om zelf berichten te versturen. Het staat onderaan het gebruikersinformatievenster. U herkent het aan het opschrift "Voer hier uw bericht in".

Stap 4

Voer in dit veld de gewenste berichttekst in. Om het te verzenden, drukt u op de Enter-toets of op het pictogram in de vorm van een blauwe cirkel met een aanhalingsteken aan de rechterkant van het tekstinvoerveld. Daarna wordt het bericht naar de gebruiker verzonden.

Stap 5

Als je de persoon naar wie je een bericht wilt sturen niet in je contactenlijst hebt staan, gebruik dan de zoekfunctie. Selecteer in het programmamenu "Contacten" - "Een nieuw contact toevoegen" of klik op de link "Contact toevoegen" onderaan de lijst met contacten. Dit opent een venster waarin u kunt zoeken.

Stap 6

Voer de beschikbare informatie in voor de gebruiker die u wilt toevoegen in de daarvoor bestemde velden. Dit kan een e-mailadres, mobiele telefoon, voor- en achternaam, Skype-login zijn. Als er meerdere gebruikers in het systeem zijn met de gegevens die u hebt ingevoerd, kunt u ze allemaal bekijken en degene selecteren die u nodig heeft.

Stap 7

Klik vervolgens op de knop "Toevoegen". De geselecteerde gebruiker verschijnt in de lijst met uw contacten.

Aanbevolen: