Hoe Berichten Op Skype Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Berichten Op Skype Te Verwijderen
Hoe Berichten Op Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Berichten Op Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Berichten Op Skype Te Verwijderen
Video: 4.3. een mail verwijderen 2024, April
Anonim

Skype blijft een populaire manier om via internet te bellen en fungeert ook als een online messenger, waarbij automatisch alle correspondentie van de gebruiker wordt opgeslagen. Terwijl bij andere online communicatiemiddelen de berichtengeschiedenis eenvoudig kan worden verwijderd, is dit bij Skype niet helemaal het geval.

Hoe berichten op Skype te verwijderen
Hoe berichten op Skype te verwijderen

instructies:

Stap 1

Als u andere populaire instant messengers gebruikt, is het mogelijk dat u uw chatgeschiedenis niet opslaat of helemaal verwijdert met een klik op de knop, wat u niet kunt doen in Skype. Skype biedt gebruikers niet de mogelijkheid om geschiedenis te verwijderen, en dit kan alleen worden gedaan door de map op de computer te vinden waar Skype alle gebruikersgegevens, inclusief berichten, in gecodeerde vorm opslaat.

Stap 2

Om deze map te vinden, opent u het menu Start en selecteert u Uitvoeren. Vind je een dergelijk item niet in je menu, druk dan op de Win + R-toetscombinatie (tegelijkertijd op de toets met de Windows-vlag en de R-toets drukken). Er verschijnt een veld voor het invoeren van een opdracht, waar u% APPDATA% Skype moet invoeren en op OK moet klikken.

Stap 3

In het geopende venster ziet u verschillende mappen en bestanden. U zou geïnteresseerd moeten zijn in een map met dezelfde naam als uw Skype-berichtgeschiedenis zal worden verwijderd.

Aanbevolen: