Een Film Op Schijf Branden

Inhoudsopgave:

Een Film Op Schijf Branden
Een Film Op Schijf Branden

Video: Een Film Op Schijf Branden

Video: Een Film Op Schijf Branden
Video: Ashampoo Burning Studio 6 FREE Uitleg Hoe Een Film DVD Branden 2024, Mei
Anonim

U kunt op bijna elke computer films opnemen. Het belangrijkste dat nodig is om films op schijf te branden, is de aanwezigheid van een optische dvd-brander op de computer. Gelukkig hebben bijna alle moderne computers zo'n schijf. Dus als je veel films op je harde schijf hebt staan, kun je ze op schijven branden. Dit zal ruimte op de harde schijf vrijmaken en toevoegen aan uw dvd-collectie thuis.

Een film op schijf branden
Een film op schijf branden

Noodzakelijk

een computer die een optisch dvd-station brandt, een schijf, Ahead Nero, internettoegang

instructies:

Stap 1

Ahead Nero helpt u films op schijven te branden. Download en installeer het op uw computer. Voer na de installatie het programma uit. Selecteer in het bovenste venster van Ahead Nero het formaat van de schijven waarmee het zal werken. Selecteer het cd-/dvd-formaat. Verken nu het programmamenu.

Stap 2

Je hebt maar zes hoofdcomponenten nodig. Ze bevinden zich allemaal op de bovenste werkbalk. Als u een van de hoofdparameters kiest, ziet u in het onderstaande venster hoe aanvullende componenten van het werk worden geopend. Selecteer uit de zes hoofdopties "Foto's en video's" (de vierde optie). Er verschijnt een menu in het onderste venster waarin u verschillende opname-opties kunt selecteren.

Stap 3

Nu moet u, afhankelijk van het schijfformaat, een opnameoptie kiezen. Als u een cd gebruikt, selecteert u de optie Supervideo-cd. Houd er rekening mee dat de maximale grootte van films in deze modus niet groter mag zijn dan 700 megabyte. Als u dvd-films moet branden, moet de schijf waarop de film wordt opgenomen, de dvd-indeling hebben. Selecteer "DVD-videobestanden" als het opnameformaat.

Stap 4

Er wordt dan een venster geopend waar u films kunt toevoegen om ze op schijf te branden. Klik in de rechterbovenhoek van het programmavenster op het tabblad "Toevoegen". Selecteer nu de films die u op schijf wilt branden. Klik daarna in de linkerbenedenhoek van het programma op "Volgende". Klik daarna in het venster dat verschijnt op "Opnemen". Het proces van het branden van de films op schijf begint. Verwijder de schijf pas uit het optische station als het proces is voltooid.

Stap 5

Nadat de films op de schijf zijn gebrand, geeft een venster aan dat het proces met succes is voltooid. Het optische station van de computer zou automatisch moeten openen na het einde van de opname. Haal de schijf eruit. Nu kunt u films van de gebrande schijf bekijken op elke computer of dvd-speler.

Aanbevolen: