Een Dvd-film Op Schijf Branden

Inhoudsopgave:

Een Dvd-film Op Schijf Branden
Een Dvd-film Op Schijf Branden

Video: Een Dvd-film Op Schijf Branden

Video: Een Dvd-film Op Schijf Branden
Video: Een .ISO-bestand branden op CD of DVD met Ashampoo 2024, April
Anonim

Films in het originele dvd-videoformaat hebben een speciale architectuur. Een videoclip is geen enkel bestand, zoals meestal het geval is bij AVI, MPEG, FLV, WMV en andere videoformaten, maar een architectuur van onderling verbonden videobestanden en dumpbestanden met informatie over videobestanden, evenals twee mappen - met een audiotrack en de film zelf.

Hoe een dvd-film op schijf te branden
Hoe een dvd-film op schijf te branden

Noodzakelijk

programma voor het branden van schijven Nero Burning Rom

instructies:

Stap 1

Om dvd-films te branden, is het niet voldoende om de filmbestanden gewoon op schijf te branden via standaard Windows-opname. Om ervoor te zorgen dat de dvd op alle draagbare spelers leesbaar is, moet u een speciaal programma gebruiken voor de juiste dvd-video-opname. Een zo'n programma is Nero Burning Rom, een toepassing van de Nero-suite die in bijna elke editie van Nero te vinden is, zoals Nero Ultra Edition, Nero 6 of Nero 9.

Na het starten van Nero Burning Rom, zal het programma u vragen om een nieuw project te maken. Selecteer “DVD-Video” uit alle aangeboden formaten en klik op “Nieuw” (“Maken” in de Russische versie van Nero).

Stap 2

Het venster wordt in tweeën gesplitst. In een daarvan ziet u twee mappen - VIDEO_TS en AUDIO_TS. Een ander deel toont Windows Verkenner. Vind filmbestanden (VOB-formaat) en andere bestanden die bij deze dvd-film horen. Ze bevinden zich meestal in dezelfde map. Sleep deze bestanden naar de map VIDEO_TS in een ander deel van het scherm door ze met de linkermuisknop ingedrukt te houden.

Stap 3

Als uw film meerdere audiotracks heeft, sleept u de audiobestanden naar de map AUDIO_TS. Als je zo'n map gewoon niet bij de film hebt, of er is wel een map, maar deze is leeg, voeg dan niets toe aan de AUDIO_TS map.

Stap 4

Nadat u alle bestanden naar de gewenste VIDEO_TS- en AUDIO_TS-mappen hebt gesleept, drukt u op de knop "Burn" / "Start" of op de afbeelding van de schijf met de overeenkomst. Er verschijnt een voortgangsvenster om de film op schijf te branden. Zodra de schijf is gebrand, laat Nero Burning Rom u weten dat het branden is gelukt en kunt u de schijf van de cd/dvd-rom verwijderen.

Aanbevolen: