Hoe De Registratiecode Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Registratiecode Te Krijgen
Hoe De Registratiecode Te Krijgen

Video: Hoe De Registratiecode Te Krijgen

Video: Hoe De Registratiecode Te Krijgen
Video: Kaartupdate Mitsubishi navigatie Outlander PHEV 2014 2024, Mei
Anonim

WebMoney wordt gebruikt om een virtuele portemonnee op internet te maken om te betalen voor diensten en aankopen in online winkels, en om geld over het netwerk te verzenden. Met deze app kunt u eenvoudig uw internetbesparingen beheren, uitgeven, rekeningen betalen en valuta wisselen.

Hoe de registratiecode te krijgen
Hoe de registratiecode te krijgen

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Ga naar start.webmoney.ru om uw eigen registratiecode te krijgen. Zoek het item "Registratie" - het staat in het bovenste menu van de pagina. Klik op het label om de registratieprocedure te starten. Voer uw mobiele telefoonnummer in, dat u constant gebruikt, want als u de toegang tot de portemonnee verliest, is een van de herstelmethoden via uw mobiele telefoon. Voer uw telefoonnummer zorgvuldig in, want het zal een bericht ontvangen waarin om activering wordt gevraagd.

Stap 2

Klik op de knop "Doorgaan" en vul alle velden in en voer uw echte gegevens in. Om uw identiteit te bevestigen, moet u een kopie van uw paspoort overleggen. Zonder deze is de registratieprocedure onvolledig. Kopieën van uw documenten kunt u niet direct uploaden, maar pas nadat u een persoonlijk paspoort heeft gemaakt.

Stap 3

Controleer uw invoer op de volgende pagina. Als alles correct is, klikt u op "Doorgaan". Open uw mailbox en controleer uw mail - een brief met een registratiecode moet in de mailbox komen die in stap 1 is aangegeven. Als u uw WebMoney-account niet binnen 10 dagen activeert via de link in de brief, wordt uw registratie geannuleerd.

Stap 4

Installeer het programma WM Keeper Classic in het besturingssysteem en koppel uw registratiegegevens aan het programma om uw portemonnee te activeren. Nadat u uw identiteit heeft bevestigd door de sitebeheerder, kunt u de portemonnee gebruiken.

Stap 5

Als je nog steeds geen brief met een registratiecode hebt ontvangen, controleer dan de map "Spam" van je mailbox - soms komt er door verkeerde anti-spaminstellingen een brief binnen. Doorloop de aanmeldprocedure opnieuw als de brief er niet is. Het is ook vermeldenswaard dat u voor een betrouwbaarder gebruik van de portemonnee gelicentieerde antivirussoftware moet inschakelen.

Aanbevolen: