Hoe Het Spel "Avatar" Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "Avatar" Te Installeren
Hoe Het Spel "Avatar" Te Installeren

Video: Hoe Het Spel "Avatar" Te Installeren

Video: Hoe Het Spel
Video: HOW TO INSTALL / SET UP!!! | Minecraft - Avatar: Dawn of the New Nations [How 2 Video] 2024, Mei
Anonim

De game is gemaakt op basis van de gelijknamige film van James Cameron "Avatar", die de filmprojecten "Titanic", "Terminator", "Harry Potter" en andere aan de kassa in de wereld overtrof. meer en meer populair. Veel mensen hebben veel vragen over het installeren van het spel op hun pc. Laten we het uitzoeken.

Hoe het spel te installeren
Hoe het spel te installeren

instructies:

Stap 1

Voer het spel uit vanaf een echte schijf of vanaf een virtuele schijf. De tweede optie is mogelijk bij het downloaden van de game van de site. Voordat u de game downloadt, moet u ervoor zorgen dat u niet te maken heeft met een "piraten" -site en dat het gedownloade bestand geen malware bevat. In de regel bieden "legale" productleveranciers aan om de game online te controleren of melden dat de systeembestanden al zijn gecontroleerd door een -of antivirusprogramma.

Stap 2

Bij het opstarten zou het venster "Autostart" moeten "opduiken" op het beeldscherm, van waaruit het installatiebestand van het spel wordt gestart.

Stap 3

Onthoud dat het starten van de installatie vanaf een virtuele schijf alleen mogelijk is als het bijbehorende programma beschikbaar is.

Tijdens het installatieproces zal het installatiebestand een dialoogvenster "weergeven" waarin u de installatiemodus moet instellen. Selecteer Handmatige activering. Dit is nodig om te voorkomen dat virussen uw computer binnendringen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat dit alleen mogelijk is als u de sleutel hebt om het programma (spel) te installeren of uit te voeren. Het staat meestal op de achterkant van de schijf of in de doos met de installatieschijf.

Kopieer de hardware-ID naar de keygen.

Stap 5

Hardware-ID is een unieke code die aan elke pc wordt toegewezen. Je kunt het achterhalen met behulp van speciale programma's of van professionele programmeurs. De eenvoudigste manier is om informatie over de registratie van de computer op het netwerk te bekijken.

Stap 6

Druk op de knop "Genereren" om een aangepaste sleutel te krijgen die kan worden gebruikt om de installatie (start) van het spel te activeren.

Stap 7

Plak de ontvangen code in het activeringsvenster van het installatiebestand.

Geniet van het spel dat op je pc is geïnstalleerd nadat het installatieproces is voltooid. Deze installatieoptie is acceptabel als je een schijf hebt. De instructies voor het installeren van het spel "Avatar" vanaf de virtuele schijf zullen in de beginfase verschillen.

Stap 8

Bekijk de lijst met programma's waarmee het mogelijk is om virtuele schijven op uw computer aan te maken, waarmee u "autorun" kunt activeren vanuit het installatiebestand. Elk programma moet afzonderlijk worden geselecteerd, in overeenstemming met de parameters van uw pc.

Aanbevolen: