Hoe Het Spel "Kozakken" Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "Kozakken" Te Installeren
Hoe Het Spel "Kozakken" Te Installeren

Video: Hoe Het Spel "Kozakken" Te Installeren

Video: Hoe Het Spel
Video: How To Get Cossacks Back to War to Run on Windows 10 2024, Mei
Anonim

"Kozakken", zoals veel vergelijkbare spellen, kunnen worden toegeschreven aan het genre van strategieën. De essentie van het spel is vrij eenvoudig en standaard voor elk soortgelijk spel. Maar het is moeilijk om te draaien op de besturingssystemen Windows 7 en Windows Vista, dus de installatie van deze game moet in een strikt gedefinieerde volgorde worden uitgevoerd.

Hoe het spel "Kozakken" te installeren
Hoe het spel "Kozakken" te installeren

Noodzakelijk

  • - besturingssysteem Windows 7;
  • - Internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Als je de installatieschijf voor deze game nog niet hebt, kun je deze downloaden van de officiële website of via peer-to-peer-netwerken (p2p-netwerk, torrent). De tweede optie bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd, maar voor de uitvoering ervan moet u een speciaal utorrent-programma naar uw computer downloaden. Om het te downloaden, gaat u naar utorrent.com in uw browser en klikt u op de knop Gratis downloaden.

Stap 2

Nadat het installatiebestand is gestart, wordt het hulpprogramma op uw computer geïnstalleerd. Voer het programma uit om de systeemassociaties voor de torrent-clientbestanden te binden.

Stap 3

Nu kun je op zoek gaan naar de distributie van het spel. Volg deze link https://nnm-club.ru/forum/viewtopic.php?t=165084, klik op de knop Downloaden. Bent u nog niet ingeschreven in dit project, doorloop dan de aanmeldprocedure

Stap 4

Nadat het gedownloade torrent-bestand is gestart, wordt het utorrent-programma geopend en wordt u gevraagd een map te selecteren om de gamebestanden op te slaan. Selecteer een map en klik op de knop "Opslaan" in het dialoogvenster en vervolgens op de knop "OK".

Stap 5

Nadat het spel volledig op je harde schijf staat, zul je zien dat de spelbestanden een onbekend formaat hebben - dit zijn virtuele schijfbestanden. Om ze te spelen, moet u het programma Deamon Tools downloaden en installeren. Om het te downloaden, ga naar https://www.disc-tools.com/download/daemon en klik op de knop Downloaden

Stap 6

Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, voert u het uit. Klik met de rechtermuisknop op het programmapictogram in de lade en selecteer "Virtual Drives", selecteer vervolgens de schijf en klik op de knop "Mount". Geef in het geopende venster het pad op naar de map met de schijfkopie "Kozakken".

Stap 7

Nu hoeft u alleen nog de game te installeren en wijzigingen aan te brengen in de parameters van de applicatie die wordt gestart. Open de schijf met het spel via "Explorer" (Deze computer) en voer de installatie uit.

Stap 8

Probeer het spel te starten, als het niet start, moet je de startparameters wijzigen. Open een willekeurige teksteditor en plaats de volgende regels in een nieuw bestand: taskkill / f / im explorer.exe

dmcr.exe

start explorer.exe

Stap 9

Klik op het bovenste menu "Bestand" en selecteer vervolgens "Opslaan als". Selecteer in het geopende venster de opslagmap, dit zou de map moeten zijn waar je het spel hebt geïnstalleerd. Voer in het vak Bestandsnaam dmcr.bat in en klik op Opslaan. Het is vermeldenswaard dat het spel moet worden gestart door te dubbelklikken op de linkermuisknop op dit bestand, dus het is het beste om de snelkoppeling naar dit bestand op het bureaublad weer te geven.

Aanbevolen: