Hoe Het Spel "James Cameron Avatar" Te Voltooien

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel "James Cameron Avatar" Te Voltooien
Hoe Het Spel "James Cameron Avatar" Te Voltooien

Video: Hoe Het Spel "James Cameron Avatar" Te Voltooien

Video: Hoe Het Spel
Video: А ВЫ ИГРАЛИ В ЭТО DERЬМО? - Avatar The Game 2024, April
Anonim

James Cameron's Avatar is een iconische film die internationaal meer dan $ 2 miljard heeft opgebracht. Het is duidelijk dat na het grootste succes van de tape, met name veel gerelateerde producten verschenen - een videogame, die de mogelijkheid biedt om persoonlijk door de uitgestrekte gebieden van Pandora te dwalen.

Hoe het spel te voltooien
Hoe het spel te voltooien

instructies:

Stap 1

Kies jouw kant. Na ongeveer een derde van de passage heb je de mogelijkheid om te kiezen aan welke kant je wilt vechten - als je op de grond blijft, vindt de rest van het spel plaats in een menselijk lichaam. Anders handel je als Naavi. Belangrijk is dat de gameplay in beide gevallen totaal anders is.

Stap 2

Als je als mens speelt - schiet. De game verandert in een klassieke third-person shooter - je personage beweegt zich door de levels, kan verschillende technieken gebruiken en heeft een machinegeweer als het enige middel om de vijand te bestrijden. Houd er rekening mee dat je heel weinig levens hebt: het is absoluut onmogelijk om in de buurt van Naavi te komen. Tegelijkertijd ben je in de strijd behoorlijk gevaarlijk en gebruik je daarom vaker sluipschuttertactieken.

Stap 3

Naavi zijn melee-vechters. Ondanks het feit dat ze een boog hebben, is het veel beter om in de formatie van mensen te breken en ze hand in hand te bestrijden. Gebruik de rollen voor snellere beweging; spring - om het voor de vijand moeilijker te maken om je te raken.

Stap 4

Vergeet upgrades niet. Je groeit constant in niveau en krijgt "modificatiepunten", die je naar eigen goeddunken kunt verdelen. Sommigen zullen wapens gaan verbeteren, anderen zullen speciale vaardigheden ontwikkelen.

Stap 5

Gebruik je vaardigheden in de strijd. Dit zijn speciale kenmerken die het doorstappen vergemakkelijken. Dus, nadat je door een inwoner van Pandora in een menigte tegenstanders bent geklommen, kun je een "insecteninvasie" oproepen om alle omringende tegenstanders een enorme klap toe te brengen.

Stap 6

Mis nooit meer een kans om technologie en transport te gebruiken. In het ene geval handelen buggy's en helikopters in deze hoedanigheid, in het andere - vogels en paarden. Ze vervullen ongeveer dezelfde functie, maar voor mensen is het gebruik van dergelijke "hulp" veel nuttiger: de machine fungeert als een extra verdedigings- en aanvalsmiddel.

Aanbevolen: