Hoe Het Spel Avatar Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Avatar Te Activeren
Hoe Het Spel Avatar Te Activeren

Video: Hoe Het Spel Avatar Te Activeren

Video: Hoe Het Spel Avatar Te Activeren
Video: Avatar: The Last Airbender Game Evolution [2006-2020] 2024, Mei
Anonim

Het spel "Avatar" is gebaseerd op de gelijknamige film van James Cameron, die in korte tijd behoorlijk populair werd. "Avatar", zoals alle andere spellen, vereist activering voor verdere doorgang van de gameplay.

Hoe het spel Avatar te activeren
Hoe het spel Avatar te activeren

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Installeer de Avatar-gamedistributiekit op uw computer door de game-cd in de drive te plaatsen. Als de schijf een licentiecode voor het softwareproduct bevat, moet u deze eerst opnieuw schrijven. Start de installatie, specificeer de installatiemap en volg de instructies van de programmamenu-items om de installatie te voltooien.

Stap 2

Voer het geïnstalleerde spel uit zonder de schijf uit het station te verwijderen. Houd er rekening mee dat u op dit moment een actieve internetverbinding moet hebben. Voer de licentiecode van het spel in het overeenkomstige veld van het venster in en wacht vervolgens op het genereren van de autorisatiecode voor het spel. Voer het in het daarvoor bestemde veld van het venster in en voltooi de registratie. Deze reeks is alleen relevant voor eigenaren van de gelicentieerde versie van het spel "Avatar".

Stap 3

Als je een schijf met een spel in een winkel hebt gekocht en deze zonder licentie bleek te zijn, gebruik hem dan niet, maar neem hem terug. U kunt ook contact opnemen met de afdeling consumentenbescherming als de verkoper weigert de schijf terug te nemen. In beide gevallen moet u de betalingstransactie bevestigen - een kassabon of een kassabon.

Stap 4

Als je de distributiekit van het spel "Avatar" van internet hebt gedownload, gebruik dan de speciale tools voor het online kopen van een licentie en bereid elk geschikt betaalmiddel voor - een bankkaart, virtuele bankrekeningen, "WebMoney", "Yandex. Money "en ga zo maar door….

Stap 5

Wees uiterst voorzichtig bij het invoeren van betalingsgegevens in de regels van de browser, let op wijzigingen in de adresbalk en voer tekens in met behulp van het schermtoetsenbord, dat beschikbaar is in het gedeelte "Toegankelijkheid" van het menu. Je kunt ook een schijf kopen met het gelicentieerde spel "Avatar" in de online winkel, als deze niet verkrijgbaar is in winkels in jouw stad.

Aanbevolen: