Malware Vinden

Inhoudsopgave:

Malware Vinden
Malware Vinden

Video: Malware Vinden

Video: Malware Vinden
Video: Очистка ПК от Adware/Malware 2024, Mei
Anonim

Om een stabiele werking van het besturingssysteem te garanderen, moet het worden gescand op schadelijke software. Verschillende virussen kunnen niet alleen het besturingssysteem vertragen, maar ook tal van andere problemen veroorzaken.

Malware vinden
Malware vinden

Noodzakelijk

  • - CCleaner;
  • - Buitenpost-firewall.

instructies:

Stap 1

Gebruik antivirussoftware die op uw computer is geïnstalleerd. Maak verbinding met internet en werk de database met bekende virussen bij. Open het werkvenster van de antivirus en selecteer alle partities van de harde schijf. Selecteer het meest complete scantype en voer het uit. Houd er rekening mee dat een systeemscan lang kan duren. Nadat u de lijst met virusbestanden heeft gemaakt, selecteert u ze en klikt u op de knop "Behandelen". Verwijder de bestanden die niet zijn gerepareerd.

Stap 2

Probeer zelf malware te vinden. Open het Configuratiescherm en ga naar het menu Programma's toevoegen of verwijderen. Bestudeer de lijst met geïnstalleerde programma's zorgvuldig door de beschrijvingen te lezen die daarbij horen. Selecteer het onnodige of verdachte programma en klik op de knop "Verwijderen". Bevestig de verwijdering van dit hulpprogramma. Voer een vergelijkbare bewerking uit met de rest van de programma's.

Stap 3

Ruim het systeemregister op met een speciaal hulpprogramma. Download en installeer CCleaner. Voer het uit en ga naar het menu "Register". Selecteer alle items in het linkermenu met vinkjes. Klik op de knop "Zoeken naar problemen" en wacht terwijl het programma de analyse van het systeemregister voltooit.

Stap 4

Klik nu op de knop "Repareren", klik op de knop "Nee" in het venster dat verschijnt en selecteer het item "Repareren gemarkeerd". Installeer de Outpost Firewall-software. Voer het uit en selecteer "Trainingsmodus". Elke keer dat u verdachte programma's start, verschijnt er een bijbehorend venster.

Stap 5

U kunt de lancering van de geselecteerde toepassing bevestigen (toestaan) of op de knop "Weigeren" klikken. Zoek daarna het hulpprogramma dat is gestart door de beschrijving van het programma te onderzoeken. Verwijder dit kwaadaardige hulpprogramma. Outpost Firewall draait zeven dagen in trainingsmodus en onthoudt constant de ingestelde regels voor elk programma.

Aanbevolen: