Hoe Krijg Je Geluid Op Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Je Geluid Op Je Computer
Hoe Krijg Je Geluid Op Je Computer

Video: Hoe Krijg Je Geluid Op Je Computer

Video: Hoe Krijg Je Geluid Op Je Computer
Video: Windows 10: geluidsinstellingen 2024, Mei
Anonim

Het geluidssysteem van uw computer is een van de belangrijkste onderdelen van uw pc die zorgt voor audio-uitvoer. Dit systeem kan extern of ingebed zijn. Als je goedkope speakers gebruikt, heeft het geen zin om een aparte geluidskaart aan te schaffen.

Hoe u geluid op uw computer kunt krijgen
Hoe u geluid op uw computer kunt krijgen

instructies:

Stap 1

Voer de eerste geluidsinstallatie uit nadat u het besturingssysteem opnieuw hebt geïnstalleerd. Installeer de stuurprogramma's voor uw geluidskaart om het geluid op uw computer aan te passen. Plaats de schijf die bij het moederbord is geleverd toen u de computer kocht, wacht op autorun en installeer de stuurprogramma's voor de geluidskaart om geluid op de computer te maken. Volg alle instructies van de installateur. Start vervolgens uw computer opnieuw op. Klik op de knop "Start", ga naar het menu "Instellingen", selecteer "Configuratiescherm", daar - de optie "Systeem", dan "Hardware", ga vervolgens naar Apparaatbeheer. Nadat u ervoor heeft gezorgd dat er geen gele vraagtekens in staan, gebruikt u het geluidssysteem.

Stap 2

Installeer de stuurprogramma's voor de externe geluidskaart vanaf de meegeleverde schijf. Start uw computer opnieuw op, controleer of er geen niet-herkende apparaten zijn in Apparaatbeheer.

Stap 3

Installeer de stuurprogramma's voor de externe geluidskaart vanaf de meegeleverde schijf. Start uw computer opnieuw op, controleer of er geen niet-herkende apparaten zijn in Apparaatbeheer. Ga vervolgens naar "Configuratiescherm", optie "Audio- en videoapparaten". Zoek naar het item 'Dit apparaat is ingeschakeld en werkt naar behoren'. Als dat niet het geval is, verwijdert u alle geluidsstuurprogramma's. Gebruik geen stuurprogramma's uit generieke verzamelingen stuurprogramma's of programma's, zoals ZverCD. De meeste geluidsapparaten werken op basis van de Realtek driver. Om geluidsinstellingen te maken, downloadt u de nieuwste driver van de website www.realtek.com en installeer ze

Stap 4

Stel individuele gebruikersparameters in voor audioapparaten. Ga naar het "Configuratiescherm", naar het item "Geluiden en audioapparaten". Pas geluiden aan voor besturingssysteem- en programmagebeurtenissen, kies een geluidsschema of maak een nieuw schema. Ga naar het tabblad "Volume", pas het volume aan. U kunt hier ook spraakopname configureren.

Aanbevolen: