Hoe Krijg Ik Geluid?

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Geluid?
Hoe Krijg Ik Geluid?

Video: Hoe Krijg Ik Geluid?

Video: Hoe Krijg Ik Geluid?
Video: 02 Hoe krijg je een goed geluid uit je Trompet 2024, Mei
Anonim

Om een mp3-bestand van een videoclip te krijgen, hoeft u zich alleen maar te wapenen met speciale software. Het proces van het extraheren van een audio-opname kost niet meer dan 10 minuten van uw vrije tijd.

Hoe krijg ik geluid?
Hoe krijg ik geluid?

Het is nodig

Gratis Video naar MP3 Converter-software

instructies:

Stap 1

Om snel een mp3-bestand van een video te krijgen, gebruikt u dit programma, dat u kunt downloaden van de volgende pagina https://www.dvdvideosoft.com/ru/products/dvd/Free-Video-to-MP3-Converter.htm. Het installeren van het programma verschilt niet van vergelijkbare programma's, maar er is één voorbehoud - het wordt aanbevolen om te weigeren het paneel in de browser te installeren.

Stap 2

Na de installatie start u het programma door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Werken met het programma bestaat uit het uitvoeren van eenvoudige bewerkingen door op de bijbehorende knoppen te drukken. Omdat het hulpprogramma is volledig gelokaliseerd, u zult niet veel persoonlijke tijd verspillen.

Stap 3

Klik op de knop "Bestanden toevoegen" om een video toe te voegen. Selecteer in het geopende venster een film en klik op de knop "Openen". Let op het multi-format karakter van het programma, het ondersteunt de meeste bekende videoformaten.

Stap 4

Klik vervolgens op de knop Uitvoernaam. In dit venster moet u de naam opgeven van het bestand dat wordt uitgevoerd. Als u tevreden bent met de bestandsnaam, klikt u op de link "Oorspronkelijke naam". Bij het wijzigen van de bestandsnaam kunt u extra tekens toevoegen aan het begin (prefix) en na (postfix) van de bestandsnaam.

Stap 5

Klik op de knop Bladeren om een opslagmap te selecteren. Selecteer in het dialoogvenster een map of maak een nieuwe map en klik vervolgens op OK. Om de inhoud van deze map te bekijken, klikt u op de knop "Openen".

Stap 6

Als u gedetailleerde informatie over het nummer wilt bekijken terwijl u naar een nummer luistert, klikt u op de knop "Tags" en vult u de juiste velden in.

Stap 7

Selecteer onderaan het programma in de kolom "Kwaliteit" de bitsnelheid van het bestand dat wordt gemaakt. Als u deze kleine dingen niet weet, kiest u een waarde uit de gepresenteerde opties: zuinig, standaard en hoog.

Stap 8

Om de bewerking van het maken van een mp3-bestand te starten, klikt u op de knop "Converteren" en wacht u tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: