Hoe Verborgen Rijen In Excel Weer Te Geven

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Rijen In Excel Weer Te Geven
Hoe Verborgen Rijen In Excel Weer Te Geven

Video: Hoe Verborgen Rijen In Excel Weer Te Geven

Video: Hoe Verborgen Rijen In Excel Weer Te Geven
Video: 48. Rij of Rijen Verbergen en Zichtbaar Maken in Excel – Excel 2013 2024, April
Anonim

Microsoft Excel is een spreadsheetprogramma. Het is handig om berekeningen te maken, een grote hoeveelheid gegevens te verwerken, beschikbare informatie te analyseren en er vele andere acties in uit te voeren.

Hoe verborgen rijen in Excel weer te geven
Hoe verborgen rijen in Excel weer te geven

Noodzakelijk

Computer waarop Microsoft Excel draait

instructies:

Stap 1

Rijen verbergen is een speciale Excel-functie waarmee u sommige gegevens uit het zicht kunt verbergen. Dit maakt het veel gemakkelijker om met een grote tafel te werken zonder in de war te raken door onnodige informatie. Door enkele regels te verwijderen, kunt u bovendien alleen de noodzakelijke afdrukken zonder de hele tabel opnieuw te hoeven doen.

Stap 2

Wanneer u klaar bent met het werken met de tabel, geeft u de rijen weer die tijdens het werk zijn verborgen. Selecteer hiervoor de aangrenzende lijnen (een voor een), klik met de rechtermuisknop op het aangewezen gebied en selecteer "Toon" in het menu dat verschijnt. De verborgen informatie keert terug naar zijn oorspronkelijke positie.

Stap 3

U kunt verborgen lijnen op een andere manier herstellen. Selecteer de dicht bij elkaar liggende lijnen op dezelfde manier, klik op het tabblad "Opmaak" op de werkbalk, beweeg de muiscursor over het item "Verbergen of tonen" en selecteer "Lijnen weergeven" in het contextmenu dat verschijnt. Daarna verschijnen de verwijderde steken.

Stap 4

Als er overal op de tafel verborgen lijnen zijn, kwel jezelf dan niet op zoek naar ontbrekende nummers. Selecteer gewoon de hele tabel, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Weergeven" in het menu dat verschijnt.

Stap 5

Kijk goed naar de regelnummers in de tabel om erachter te komen waar de verborgen informatie zich bevindt. Op de plaats waar ze afdwalen en uit de orde raken, zijn er verborgen lijnen. En de scheidslijn tussen zulke getallen is dikker dan de andere.

Stap 6

Soortgelijke acties zijn van toepassing op verborgen kolommen. Alleen voor hun weergave is het nodig om twee aangrenzende kolommen te selecteren. En u kunt de plaats van verborgen informatie achterhalen door letters, die niet in alfabetische volgorde staan.

Stap 7

Gebruik deze functie wanneer u met een grote hoeveelheid gegevens werkt en grafieken uit een gedeelte van een tabel plot. En ook wanneer u informatie voor nieuwsgierige blikken moet verwijderen.

Aanbevolen: