Hoe Games In Ipa-formaat Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games In Ipa-formaat Te Installeren
Hoe Games In Ipa-formaat Te Installeren

Video: Hoe Games In Ipa-formaat Te Installeren

Video: Hoe Games In Ipa-formaat Te Installeren
Video: How to Install an IPA Files in IOS Device: IOS 11.0.3 - 14.4 WITHOUT COMPUTER 2024, Mei
Anonim

Er zijn twee hoofdmethoden voor het installeren van applicaties en games op de iPhone. Je kunt het spel rechtstreeks naar je telefoon downloaden via internet, of het vanaf je computer installeren nadat je de apparaten eerder hebt gesynchroniseerd.

Hoe games in ipa-formaat te installeren
Hoe games in ipa-formaat te installeren

Noodzakelijk

  • - WinSCP;
  • - Cydia.

instructies:

Stap 1

Als je je eigen draadloze hotspot hebt, sluit je je iPhone hierop aan. Open hiervoor het menu Instellingen, ga naar Wi-Fi en selecteer de optie Ingeschakeld. Selecteer het gewenste draadloze netwerk en voer het wachtwoord in om er verbinding mee te maken.

Stap 2

Download de WinSCP-app. Installeer het op uw desktopcomputer. Je hebt het nodig om toegang te krijgen tot bestanden op je mobiele telefoon. Maak via dit programma verbinding met uw mobiele telefoon. Om dit te doen, voert u het IP-adres van de iPhone Wi-Fi-adapter in en vult u de velden "login" en "wachtwoord" in, waarbij u respectievelijk root en alpine invoert.

Stap 3

Open de systeemmap en navigeer naar de map Bibliotheek. Open nu de map PrivateFrameworks en selecteer de map MobileInstallation.framework. Hernoem nu het MobileInstallation-bestand met de.bak-extensie.

Stap 4

Installeer Cydia op uw mobiele telefoon. Start het nadat je je iPhone opnieuw hebt opgestart. Selecteer het menu Bron en ga naar Beheren. Klik op de knop Bron toevoegen. Typ cydia.hackulo.us in het veld dat verschijnt.

Stap 5

Download nu het Installous softwarepakket. Installeer daarna OpenSSH op dezelfde manier. Sluit het programma af en start uw iPhone opnieuw op.

Stap 6

Start het WinSCP-programma. Maak verbinding met uw iPhone en navigeer naar de map Downloads in de bibliotheekmap. Kopieer de applicaties die je nodig hebt in ipa-formaat naar deze map. Sluit het WinSCP-venster. Start het Installous-programma en open de map Downloads. Selecteer de gewenste applicatie en klik op de knop "Installeren".

Stap 7

Start uw apparaat opnieuw op nadat u de vereiste apps hebt geïnstalleerd. Controleer hun functionaliteit.

Aanbevolen: