Hoe Games Met ISO-extensie Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games Met ISO-extensie Te Installeren
Hoe Games Met ISO-extensie Te Installeren

Video: Hoe Games Met ISO-extensie Te Installeren

Video: Hoe Games Met ISO-extensie Te Installeren
Video: How To Mount An ISO File (Beginner) 2024, Mei
Anonim

Bestanden met de.iso-extensie worden cd-images genoemd. Ze worden verspreid op internet en worden gebruikt om games en programma's te publiceren die in het publieke domein moeten worden geïnstalleerd. Voor het uitvoeren en installeren van games die op deze manier zijn gearchiveerd, is speciale software vereist.

Hoe games met ISO-extensie te installeren
Hoe games met ISO-extensie te installeren

instructies:

Stap 1

Om een spel met de.iso-extensie te installeren, heb je een speciale applicatie nodig - Daemon Tools. Dit programma is ontworpen voor de zogenaamde "emulatie" van een virtueel CD-ROM-station, waarin vervolgens de schijfkopie wordt gemount. Het Daemon Tools-programma heeft een betaalde en een gratis versie (voor thuisgebruik is een gratis voldoende) en wordt vrijelijk op internet verspreid. je kunt het rechtstreeks downloaden van de officiële website via de link https://www.daemon-tools.cc/rus/home. De installatie van het programma duurt enkele minuten. Start na de installatie uw computer opnieuw op. Schakel indien nodig de installatie van advertentiemodules uit die bij de gratis versie van het programma worden geleverd

Stap 2

Het geïnstalleerde programma gaat automatisch naar het opstarten van Windows en begint op de achtergrond te werken wanneer het systeem opstart. Tegelijkertijd bevindt het applicatiepictogram zich in het systeemvak (rechtsonder, naast de systeemklok). Om het programma te configureren, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u de knop "Emulatie" in het menu dat verschijnt. Klik vervolgens in het vervolgkeuzemenu op de regel "Alle opties zijn ingeschakeld". Nu worden in alle bestandsbeheerders, naast fysieke schijven, ook een of meer virtuele schijven weergegeven die door het programma zijn gemaakt.

Stap 3

Om met een.iso-bestand te werken, klikt u met de linkermuisknop op het pictogram op het item zoals "Drive 0: [X:] Empty". Zoek daarna het eerder gedownloade schijfkopiebestand met het spel in het geopende Windows Verkenner-venster.

Ga naar "Deze computer" en zorg ervoor dat een van de virtuele schijven nu vernoemd is naar de schijfkopie. Klik er twee keer op. Als gevolg hiervan zal de virtuele schijf ofwel openen als een gewone CD na autorun. Om het spel te installeren, moet je een bestand met de naam Setup vinden en erop dubbelklikken. Verdere installatie van het spel zal verlopen zoals in het geval van een gewone schijf.

Aanbevolen: