Hoe Games Op Pc Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games Op Pc Te Installeren
Hoe Games Op Pc Te Installeren

Video: Hoe Games Op Pc Te Installeren

Video: Hoe Games Op Pc Te Installeren
Video: How To Download Games In Pc/Laptop (2021) 2024, Mei
Anonim

Het installeren van computerspellen vereist meestal geen speciale kennis en vaardigheden. Voel je vrij om de game-cd in de dvd-rom te plaatsen of de afbeelding te downloaden en begin dan met het installeren van de game. Je beschadigt niets en je kunt de game zelfs na installatie verwijderen als je het niet leuk vindt.

Hoe games op pc te installeren
Hoe games op pc te installeren

instructies:

Stap 1

Er zijn tienduizenden computergames in de game-industrie, variërend van kleine logica- en flashgames tot enorm complexe online games en series shooters en races. De meeste spellen worden gedistribueerd onder een betaalde licentie. Hun installaties verschillen enigszins van elkaar, maar de basisstappen van het installeren van het spel op een computer voldoen aan de geaccepteerde normen van Microsoft Windows.

Eerder, in de jaren tachtig en negentig van de twintigste eeuw, was het installeren van games een hele procedure: alle bewerkingen voor het kopiëren van bestanden, het invoeren van sleutels in het register, het maken van snelkoppelingen moesten handmatig worden gedaan. Maar tegenwoordig worden computerspellen met duizenden bestandsarchieven gecompileerd in één installatiebestand.

Om het installatiebestand uit te voeren, plaatst u de schijf in de cd / dvd-rom en klikt u op "Run Disc / Install". Als het spel is gedownload van internet, start u het door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Meestal heet het installatiebestand Setup.exe, Install.exe of de naam van het spel, bijvoorbeeld Counter-Strike.exe.

Stap 2

De "Installatiewizard" verschijnt op het scherm. Meestal is de eerste informatie die in het venster verschijnt een begroeting, korte informatie over het spel, de ontwikkelaars en de licentieovereenkomst. Soms moet u het vakje naast "Ik ga akkoord met de licentieovereenkomst en accepteer deze" aanvinken, of het is gewoon de knop "Akkoord". Nadat u de licentieovereenkomst hebt gelezen en geaccepteerd, moet u op de knop "Volgende" klikken (het Engelse equivalent is "Volgende").

Vervolgens verschijnt er een venster waarin u wordt gevraagd uw naam en/of de naam van de organisatie op te geven, waar u eventuele gegevens kunt invullen.

Stap 3

Het derde venster is het venster voor de locatie van de hoofdmap van het spel. Met andere woorden, de computer zal je vragen waar je het spel moet installeren. Meestal is dit pad "C: / Program Files". In deze map werken alle programma's en games naar behoren en het wordt aanbevolen om ze in deze map te installeren, maar als de harde schijf "C:" vol is, kunt u op de knop "Bladeren" klikken en een andere harde schijf selecteren om de software. Klik nogmaals op "Volgende".

Stap 4

Het volgende venster biedt meestal aan om een snelkoppeling op de werkbalk en het bureaublad te maken. Selecteer de gewenste snelkoppelingen en klik op "Volgende".

Daarna zien we het vijfde venster met het proces van het installeren van het spel in de vorm van een lijn, schaal of percentage. Na installatie biedt het spel soms aan om te starten wanneer je op "Voltooien" klikt, dit selectievakje kan worden verwijderd.

Aanbevolen: