Hoe Games Van Torrents Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games Van Torrents Te Installeren
Hoe Games Van Torrents Te Installeren

Video: Hoe Games Van Torrents Te Installeren

Video: Hoe Games Van Torrents Te Installeren
Video: How To Install A Game Downloaded By Torrent File (HD) 2024, April
Anonim

Nu kunnen gebruikers, voordat ze het spel uitproberen, op internet kennismaken met de meningen van degenen die het al hebben gespeeld, de beschrijving van de plot lezen, de gameplay bekijken, de graphics evalueren met behulp van screenshots en naar soundtracks luisteren. En de game zelf kan online worden gedownload. Maar tegelijkertijd worden beginners vaak geconfronteerd met de vraag hoe games van torrents kunnen worden geïnstalleerd.

Hoe games van torrents te installeren
Hoe games van torrents te installeren

instructies:

Stap 1

Meestal hebben torrents geen games beschikbaar om te downloaden, maar hun installatiebestanden. In dit geval zijn de installatiebestanden zelf in twee vormen te vinden. Het eerste type is uitvoerbare bestanden, het is gemakkelijker om ermee te werken. Het tweede type bestanden - installatieschijfimages - vereist extra software.

Stap 2

Bepaal eerst wat voor soort installatiebestand je van de torrent naar je computer hebt gedownload. Kijk hiervoor naar de bestandsextensie. Als het niet verschijnt, open dan een willekeurige map en kies Mapopties in het menu Extra. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend.

Stap 3

Zorg ervoor dat u zich op het tabblad Weergave bevindt en zoek naar Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen onder Geavanceerde opties. Verwijder de markering ervan, pas de nieuwe instellingen toe en sluit het dialoogvenster.

Stap 4

Uitvoerbare bestanden hebben de extensie.exe - install.exe, setup.exe. Als u zo'n bestand hebt gedownload, klikt u gewoon met de linkermuisknop op het pictogram. De "Installatiewizard" begint te werken, u hoeft alleen maar de instructies te volgen: specificeer de map voor het installeren van het spel en druk op verzoek op de knop "Volgende". Nadat de installatie is voltooid, klikt u op de knop "Voltooien", indien nodig, start u uw computer opnieuw op en kunt u van het spel genieten.

Stap 5

Als de bestandsextensie.iso,.mds, enz. is, dan heb je een schijfkopie voor je. Installeer een emulator voor het cd-station op uw computer, zoals Alcohol 120 of Daemon Tools. Voer de toepassing uit en maak een virtuele schijf aan en koppel vervolgens de gedownloade schijfkopie erop. Na deze procedure wordt het spel geïnstalleerd volgens hetzelfde scenario als in het eerste geval: u selecteert het installatiebestand met de extensie.exe en volgt de instructies van de "Installatiewizard". In sommige gevallen start de installatie van het spel vanaf de aangekoppelde schijfkopie automatisch.

Aanbevolen: