Hoe Het Express-paneel In Opera Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Express-paneel In Opera Te Herstellen
Hoe Het Express-paneel In Opera Te Herstellen

Video: Hoe Het Express-paneel In Opera Te Herstellen

Video: Hoe Het Express-paneel In Opera Te Herstellen
Video: Мало кто знает об этой функции ДРЕЛИ !!! 2024, Mei
Anonim

In versies van de Opera-browser, beginnend met de negende, is er een "express-paneel". Het is een pagina gevuld met vensters met grafische links naar de meest bezochte webbronnen door de gebruiker. De standaardbrowser vervangt het snelkiesnummer voor de lege pagina die verschijnt wanneer u een nieuw tabblad maakt. Als er plotseling een lege pagina verschijnt in plaats van het paneel, moet u deze optie handmatig herstellen.

Hoe het express-paneel in Opera te herstellen
Hoe het express-paneel in Opera te herstellen

instructies:

Stap 1

Als het snelpaneel niet is ingeschakeld door op de knop "Nieuw tabblad" te klikken of door op de sneltoetsen CTRL + T te drukken, kan het alleen worden hersteld met behulp van de "Configuratie-editor". Hiermee hebt u toegang om alle browserinstellingen te bewerken, inclusief de instellingen die niet door fabrikanten zijn gemaakt in de algemene instellingen die op de gebruikelijke manier voor de gebruiker beschikbaar zijn. Om deze editor te starten, moet u een leeg tabblad maken (CTRL + T) en opera: config typen in de adresbalk. In plaats van te typen, kunt u vanaf hier kopiëren (CTRL + C) en plakken (CTRL + V) en vervolgens op Enter drukken. De browser laadt de interface van de Opera-voorkeureneditor op deze lege pagina.

Stap 2

De instelling die u nodig hebt, genaamd Speed Dial State, wordt geplaatst in een sectie met de naam Gebruikersvoorkeuren. Het "handmatig" zoeken is te vervelend - er zijn honderden instellingen. Het is beter om de zoekfunctie te gebruiken die in de editor is ingebouwd. Kopieer de hierboven gegeven instellingsnaam en plak deze in het veld met het label "Zoeken" - dit is voldoende, u hoeft niets extra's aan te klikken. De editor opent het wijzigingsveld voor deze instelling.

Stap 3

Het snelkiesnummer werkt zoals gewoonlijk als u een waarde instelt die gelijk is aan één. Het paneel wordt uitgeschakeld door een nulwaarde in te stellen. Daarnaast zijn er nog twee opties om het weer te geven - informatie hierover is opgenomen in een pop-upvenster, dat kan worden bekeken door op het vraagpictogram te klikken.

Stap 4

Om de nieuwe waarde van de variabele vast te leggen, klikt u op de knop "Opslaan".

Aanbevolen: