Hoe Een Activex-element In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Activex-element In Te Stellen
Hoe Een Activex-element In Te Stellen

Video: Hoe Een Activex-element In Te Stellen

Video: Hoe Een Activex-element In Te Stellen
Video: Как установить интернет клиент и компоненты activeX 2024, Mei
Anonim

Activex-elementen zijn kleine programma's, vaak add-ons genoemd, die op internetsites worden gebruikt. Hun belangrijkste doel is het creëren van gemak voor de gebruiker: met deze invoegtoepassing kunt u bijvoorbeeld objecten in het browservenster animeren.

Hoe een activex-element in te stellen
Hoe een activex-element in te stellen

Noodzakelijk

een personal computer met toegang tot het wereldwijde netwerk

instructies:

Stap 1

Voeg de site die animatie-applicaties gebruikt toe aan de zone met vertrouwde sites. Open hiervoor het "Configuratiescherm" en selecteer "Internetopties". Activeer hier (in het tabblad "Beveiliging") de zone "Vertrouwde sites" en klik op de knop "Sites". Verwijder de standaardopdracht "Serververificatie is vereist voor alle hosts in deze zone (https:)". Voer in plaats daarvan het adres van de gewenste site in het veld in. Klik vervolgens op de knop "Toevoegen".

Stap 2

Klik in het tabblad "Beveiliging" op de knop "Overig" en activeer in het venster dat op het scherm wordt geopend de optie "Script ActiveX-besturingselementen gemarkeerd als veilig" door de selectie in het veld "Toestaan" te zetten. Bevestig alle wijzigingen en sluit dit venster.

Stap 3

Open de site die is toegevoegd aan de vertrouwenszone. Ga naar het tabblad "Service" via de link "Informatie". Daarna ontvangt u een verzoek om het activex-element te installeren. Klik op het informatiepaneel en selecteer de optie "Deze add-on installeren" in het pop-upmenu.

Stap 4

Nadat de browser de plug-in begint te downloaden, verschijnt er een nieuw verzoek op het scherm: "Installeer?" Klik op de knop "Installeren". Wanneer de installatie van dit onderdeel is voltooid, wordt het bericht "Voltooien" weergegeven in de statusbalk van de browser (onderaan). Sluit dit venster.

Aanbevolen: