Hoe Punkbuster Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Punkbuster Uit Te Schakelen?
Hoe Punkbuster Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Punkbuster Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Punkbuster Uit Te Schakelen?
Video: How To Fix Punkbuster Getting Kicked Errors In Battlefield 4 2021 Tutorial 2024, Mei
Anonim

De Punkbuster-app draait naast het spel op je computer om je gebruik van cheatcodes bij te houden. Deze functie is alleen relevant bij gebruik in een multiplayer-game.

Hoe punkbuster uit te schakelen?
Hoe punkbuster uit te schakelen?

Noodzakelijk

Toegang tot systeembestanden van de computer

instructies:

Stap 1

Schakel Punkbuster uit door het overeenkomstige item in de map van de game die je hebt geïnstalleerd te verwijderen. Open hiervoor de map in Games, Program Files of een andere map (waar u de installatie hebt uitgevoerd).

Stap 2

Houd er rekening mee dat deze actie alleen mogelijk is als Punkbuster niet eerder op uw computer is gestart, anders kan de map niet worden verwijderd. Daarna zal de applicatie niet meer samen met de game op je computer draaien. Het wordt ten zeerste afgeraden om dit te doen als u in de toekomst van plan bent om online te gaan spelen, aangezien de aanwezigheid van deze functie een vereiste kan zijn voor het gebruik van sommige servers.

Stap 3

Om Punkbuster in de spelmodus te sluiten, minimaliseer je je spel met de sneltoets Alt + Esc en druk je vervolgens op de sneltoets Alt + Ctrl + Delete om Taakbeheer te openen (je kunt eenvoudig met de rechtermuisknop op de Windows-balk klikken).

Stap 4

Ga naar het tabblad "Processen" in het kleine venster dat verschijnt, selecteer een item in de lijst met de juiste naam, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Procesboom beëindigen". Daarna zal het Punkbuster-programma zijn werk beëindigen en zullen de prestaties in het spel toenemen door de release van RAM.

Stap 5

Als je online speelt terwijl Punkbuster actief is, sluit het dan ook af met Taakbeheer of door het bijbehorende programma in de lade te sluiten.

Stap 6

Houd er rekening mee dat u in de meeste gevallen na het uitschakelen van de cheque ook automatisch wordt uitgesloten van de lijst met serverspelers, dus kijk eerst of het in uw geval mogelijk is om deze functie te gebruiken bij het online spelen. Als je niet op de server wordt toegelaten vanwege het verwijderen van Punkbuster, installeer het dan opnieuw in de gamemap.

Aanbevolen: