Hoe "Opera Turbo" Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Opera Turbo" Uit Te Schakelen
Hoe "Opera Turbo" Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Opera Turbo" Uit Te Schakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Disable Background Sync in Opera 2023, Februari
Anonim

De Opera Turbo-modus kan de informatie die naar de gebruiker wordt verzonden efficiënt comprimeren, waardoor de kosten van internet aanzienlijk worden verlaagd. Als uw computer echter gebruikmaakt van snelle internetverbindingen, moet u de Turbomodus uitschakelen om de beeldkwaliteit op webpagina's te verbeteren.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

de eerste manier

Maak verbinding met internet en start de Opera-browser. Zoek in de linkerbenedenhoek van de browser het indicatorpictogram in de vorm van een wijzerplaat. Beweeg uw cursor over dit pictogram en klik erop met de linkermuisknop. Er verschijnt een klein venster in de linkerhoek van het scherm. Schakel het selectievakje naast Opera Turbo inschakelen uit. Als het pictogram niet in groene kleur wordt weergegeven (dat wil zeggen, het is in een inactieve status), dan is de modus uitgeschakeld en kunt u veilig blijven werken op internet zonder deze optie te gebruiken.

Stap 2

tweede manier

Zoek in de internetbrowser op de tweede regel vanaf de bovenkant van het menu "Extra", klik met de linkermuisknop. Selecteer in de lijst die wordt geopend "Snelle instellingen", beweeg de cursor over deze positie. Een andere lijst wordt aan de rechterkant geopend, waarin u de opdracht "Opera Turbo inschakelen" vindt. Schakel het selectievakje uit door met de linkermuisknop te klikken, waardoor de Turbo-modus wordt overgezet naar de inactieve status.

Stap 3

derde weg

Druk op de F12-knop op het toetsenbord van uw computer nadat u uw browser hebt gestart. Zoek de regel "Opera Turbo inschakelen" in de lijst die verschijnt. Schakel het vakje ernaast uit door met de linkermuisknop te klikken.

Stap 4

Als u zeker weet dat uw computer via een snelle verbinding met internet is verbonden, is het de moeite waard om Opera Turbo uit te schakelen. Maar als deze informatie ontbreekt, moet u er rekening mee houden dat het niet nodig is om deze browsermodus constant in en uit te schakelen, u kunt deze eenvoudig instellen om automatisch te starten. In dit geval wordt het geactiveerd op een langzame verbinding en losgekoppeld op een snelle verbinding. Open hiervoor het menu "Extra" en selecteer vervolgens "Algemene instellingen". Zoek in het venster dat verschijnt het tabblad "Webpagina's", selecteer "Automatisch" in de lijst en klik met de linkermuisknop op de knop "OK". Zodra de modus aangaat, begrijp je meteen dat het internet op een langzame verbinding werkt.

Populair per onderwerp