Hoe Spiekbriefjes Afdrukken

Inhoudsopgave:

Hoe Spiekbriefjes Afdrukken
Hoe Spiekbriefjes Afdrukken
Anonim

Het examen is morgen al en er is absoluut niet genoeg tijd om alles te leren. Dit is het meest voorkomende probleem onder scholieren en studenten. Maar raak niet in paniek, maar pak het benodigde materiaal en maak er spiekbriefjes op.

Hoe spiekbriefjes afdrukken
Hoe spiekbriefjes afdrukken

Noodzakelijk

  • computer,
  • scanner,
  • Printer.

instructies:

Stap 1

Om je volledig en grondig voor te bereiden op het examen, verzamel je al het materiaal voor de cursus van de discipline die je gaat volgen. Dit omvat alle notities, labs, grafieken en diagrammen. Scan de informatie die u het meest nodig heeft. Je moet het niet gedachteloos doen en alles scannen, het maken van een spiekbriefje is ook serieus werk.

Stap 2

Formatteer deze na het verzamelen van informatie. Opmaak gebeurt volgens het volgende schema: verwijder alle overbodige afbeeldingen, lijn de tekst langs één rand uit, bij voorkeur links. Bepaal zelf de grootte van het spiekbriefje, maar een breedte van 4-5 centimeter wordt als de beste optie beschouwd. De lengte van het spiekbriefje is niet beperkt, want later vouw je het voor maximaal gemak tot een accordeon.

Stap 3

Maak in een teksteditor een nieuw document. Selecteer daarin een tabel met een kolombreedte van 4 of 5 centimeter. Typ een paar teksten met de vierde lettergrootte in de cellen en print de resulterende versie op conceptbladen. Als het voltooide spiekbriefje bij u past, drukt u al het resterende materiaal af. Als dat niet het geval is, wijzigt u de kolombreedtes en experimenteert u totdat u een goed resultaat krijgt.

Stap 4

Nu kun je op internet veel programma's downloaden waarmee je snel en eenvoudig spiekbriefjes kunt maken. Je hoeft alleen maar een foto te maken of al het benodigde materiaal te scannen, het vervolgens op te slaan in een hotelmap en de bestanden aan het programma toe te voegen. Het verwijdert automatisch de achtergrond en afbeeldingen, waardoor alleen de tekst overblijft. Stel het aantal spiekbriefjes in dat op het A4-vel komt en voel je vrij om af te drukken.

Stap 5

Na het afdrukken van de spiekbriefjes, ontbindt u ze. Gebruik een gekleurde stift om de titels van tickets of ondertitels te markeren. Zo bespaar je de tijd die je nodig hebt om de informatie te vinden die je nodig hebt tijdens het examen.

Aanbevolen: