Hoe De Printer Te Laten Afdrukken

Inhoudsopgave:

Hoe De Printer Te Laten Afdrukken
Hoe De Printer Te Laten Afdrukken

Video: Hoe De Printer Te Laten Afdrukken

Video: Hoe De Printer Te Laten Afdrukken
Video: Afdrukken met Word 2024, Mei
Anonim

Gefeliciteerd met uw aankoop! Een printer is net zo belangrijk voor een gezin als een computer die is verbonden met internet. En studenten hebben het nodig, en studenten, en arbeiders, en muzikanten.. Over het algemeen, wat op te noemen - iedereen heeft het nodig! Maar toen gebeurde er pech - de priter weigert te werken. Wat te doen in dit geval, naar wie te rennen … Ja, je hoeft naar niemand te rennen. Nu gaan we je alles vertellen.

Hoe de printer te laten afdrukken
Hoe de printer te laten afdrukken

instructies:

Stap 1

De meest voorkomende redenen voor het uitvallen van een printer zijn voornamelijk technische problemen. Bel echter niet meteen de master als er iets mis is met de printer. Probeer om te beginnen zelf de oorzaak van de storing te achterhalen.

Stap 2

Een van de meest voorkomende bedieningsproblemen is het gebrek aan papier in de lade. Dit gebeurt meestal wanneer de printer een gesloten lade heeft en het onmogelijk is om de resterende hoeveelheid papier visueel te volgen. In dit geval verschijnt er echter een mededeling op de monitor waarin u wordt gevraagd de lade bij te vullen. Wanneer dit probleem wordt verholpen, zal de technologie de samenleving blijvend ten goede komen in een werkende staat.

Stap 3

Een ander punt - de inkt in de cartridge kan opraken. Als de printer een inkjetprinter is, en naast al het andere een kleurenprinter, is het voldoende om één kleur op te raken, omdat het apparaat automatisch stopt met werken. Maar natuurlijk waarschuwt het hiervoor via dezelfde monitor en toont het het inktniveau in alle andere cartridges.

Stap 4

Als de printer bovendien laser is, is hij ook zwart-wit, dan is alles veel eenvoudiger. Wanneer de inkt opraakt, verschijnt er een herinnering dat het leuk zou zijn om een nieuwe cartridge te plaatsen, anders valt er niets uit te halen. Het probleem is eenvoudig opgelost - u moet ofwel de bestaande verfcontainer opnieuw vullen (en dat doen ze in gespecialiseerde centra), of gewoon een nieuwe kopen (sommige fabrikanten installeren specifiek verwijderbare verfcontainers in hun aandelen).

Stap 5

De volgende mogelijke reden is dat de printer niet is aangesloten op de voeding of niet is aangesloten op de computer via een USB-verbinding. Ook dit is niet moeilijk te achterhalen. Wanneer u iets probeert af te drukken, verschijnt er een promptvenster waarin u wordt gevraagd uw netwerk- en computerverbindingen te controleren.

Stap 6

Er kan ook een probleem zijn als gevolg van verwijderde stuurprogramma's. Dit gebeurt meestal wanneer u net een printer hebt gekocht, deze hebt aangesloten en, in vreugde, bent vergeten stuurprogramma's te installeren. Nadat u ze van de meegeleverde schijf hebt geladen, is het probleem verholpen en kunt u weer aan het werk.

Aanbevolen: