Documenten Afdrukken: Hoe Te Leren

Documenten Afdrukken: Hoe Te Leren
Documenten Afdrukken: Hoe Te Leren

Video: Documenten Afdrukken: Hoe Te Leren

Video: Afdrukken met Word 2022, September
Anonim

Wanneer u een bestand aanmaakt, of het nu een tekstdocument of een foto is, wordt het vroeg of laat noodzakelijk om het af te drukken. Er zijn verschillende manieren om een ​​document te verzenden om af te drukken.

Documenten afdrukken: hoe te leren
Documenten afdrukken: hoe te leren

instructies:

Stap 1

Als uw besturingssysteem Windows7 is, klik dan op het gekleurde pictogram in de linkerbovenhoek van het document. Selecteer in eerdere versies het menu Bestand op de taakbalk. Selecteer vervolgens de opdracht "Afdrukken" door de muiscursor ernaartoe te verplaatsen. Er verschijnt een venster met de opdrachten "Snel afdrukken" en "Afdrukken". Laten we op elk in meer detail stilstaan.

Stap 2

Snel afdrukken Deze afdrukmethode is goed als u het hele document en in één exemplaar wilt afdrukken, omdat u met deze opdracht het bestand rechtstreeks naar de printer stuurt. Maar dat is niet altijd handig, want soms hoeft u maar een deel van het document af te drukken of meerdere kopieën te maken. In dit geval zal de tweede methode helpen.

Stap 3

Normaal afdrukken Selecteer het commando "Afdrukken". Er wordt een venster geopend waarin u opdrachten ziet zoals "Meerdere exemplaren afdrukken", "Duplex afdrukken", "Pagina's afdrukken van … naar …", "Afdrukselectie" en andere. Als u meerdere exemplaren van het document nodig heeft, stelt u het aantal exemplaren in door op het driehoekje naast het vak te klikken of handmatig het gewenste aantal in te voeren.

Stap 4

Selecteer de opdracht Nummers om de geselecteerde pagina's af te drukken. Geef in de regel de nummers aan van die pagina's die u wilt laten afdrukken. Om een ​​selectie af te drukken, moet u deze eerst in de tekst selecteren. Open vervolgens, zonder de selectie te verwijderen, de opdracht "Afdrukken". Vink het vakje naast de opdracht Selectie aan.

Stap 5

Als u het document op beide zijden van het vel wilt afdrukken, selecteert u de opdracht "Duplex". Het systeem vraagt ​​u vervolgens om het vel te verplaatsen zodra de pagina is afgedrukt. Wanneer u afdrukken instelt, klikt u op OK. Het document wordt naar de printer gestuurd en afgedrukt. De afdruktijd is afhankelijk van het aantal vellen en de printersnelheid.

Populair per onderwerp