Hoe Terug Te Draaien Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Terug Te Draaien Op Een Computer
Hoe Terug Te Draaien Op Een Computer

Video: Hoe Terug Te Draaien Op Een Computer

Video: Hoe Terug Te Draaien Op Een Computer
Video: How to Rotate Video on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Wanneer de computer niet begint te werken zoals we zouden willen - om te glitchen, te bevriezen, te vertragen, is het noodzakelijk om op zijn minst enkele maatregelen te nemen. De eerste stap voor velen in dit geval is om het systeem te herstellen, of "rollback".

Hoe terug te draaien op een computer
Hoe terug te draaien op een computer

Noodzakelijk

  • Een vooraf aangemaakt systeemherstelpunt (handmatig of automatisch);
  • Computerbeheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

Om het systeem terug te draaien, is het noodzakelijk dat het controlepunt waarnaar de terugdraaiing zal worden uitgevoerd, al is gemaakt. U kunt het aanmaken van deze punten als volgt configureren:

Configuratiescherm - Systeem - Systeembeveiliging - Schijf selecteren - Configureren.

Stap 2

Om onmiddellijk een nieuw punt aan te maken, selecteert u op het tabblad "Systeembeveiliging" het item "Maken". Voer de beschrijving (naam) van het punt in en klik op de knop "Maken".

Stap 3

En tot slot, voor het terugdraaien zelf, moet u op het tabblad "Systeembeveiliging" op "Herstel" klikken. Klik op "Volgende" (de knop is alleen actief als er ten minste één herstelpunt is). Selecteer in de lijst die wordt geopend het controlepunt dat we nodig hebben, "Volgende". De restauratie is begonnen. Na het opnieuw opstarten meldt de computer het resultaat van het terugdraaien.

Aanbevolen: