Hoe Rage Op Windows 7 Te Draaien

Inhoudsopgave:

Hoe Rage Op Windows 7 Te Draaien
Hoe Rage Op Windows 7 Te Draaien

Video: Hoe Rage Op Windows 7 Te Draaien

Video: Hoe Rage Op Windows 7 Te Draaien
Video: GIGABYTE 100 Series - Windows 7 USB Installation Tool 2024, Mei
Anonim

Rage is een computerspel dat zich afspeelt in de toekomst. Veel pc-bezitters hebben op deze game gewacht, maar helaas kan Rage niet bogen op goede prestaties op Windows 7-besturingssystemen.

Hoe Rage op Windows 7 te draaien
Hoe Rage op Windows 7 te draaien

Veel eigenaren van het Windows 7-besturingssysteem klaagden dat Rage ofwel gewoon niet voor hen start, of dat de texturen in het spel verdwijnen en niet willen laden. Het probleem zelf houdt hoogstwaarschijnlijk verband met de optimalisatie van de game voor dit besturingssysteem, dat wil zeggen dat de ontwikkelaars van de game besloten om de game zo snel mogelijk uit te brengen en te verkopen, en ze dachten niet na over wat er zou gebeuren nadat het was gelanceerd. De meeste problemen bij het opstarten van Rage kunnen echter zelf worden opgelost.

Rage-problemen oplossen op Windows 7

Voordat u begint met het updaten en vervangen van stuurprogramma's en andere software, moet u updaten / installeren: DirectX Web Updater, die automatisch uw DirectX-versie controleert en, als er een nieuwere versie wordt gevonden, deze download en installeert. NET. Framework, versie 4.0 of hoger (u kunt ook Web Updater downloaden, waarmee uw versie van het framework wordt gecontroleerd), Microsoft Visual C ++ 2010 (voor x86- en x32-platforms) en Visual C ++ 2008 Service Pack 1 (SP1) (x86 of x32) … De meeste problemen in verband met Rage kunnen worden opgelost door deze specifieke programma's te installeren en bij te werken.

Als de bovenstaande voorbeelden niet hebben geholpen bij het oplossen van problemen met Rage, moet u uw stuurprogramma's volledig verwijderen en installeren. Om ze te verwijderen, opent u het "Configuratiescherm" en selecteert u "Apparaatbeheer". Hier moet u het stuurprogramma voor de videoadapter vinden die op uw computer is geïnstalleerd, er met de rechtermuisknop op klikken en "Verwijderen" selecteren in het contextmenu. Ga daarna naar de officiële website van de fabrikant van de videokaart, download de nieuwste stuurprogramma's en installeer ze volgens de instructies. Bovendien moet u na het installeren van de stuurprogramma's experimenteren met de instellingen. Dit gebeurt in een speciale grafische driver shell, die beschikbaar is voor zowel Nvidia als ATI Radeon videokaarten.

Eliminatie van "artefacten" en herstel van texturen

Een aantal visuele problemen (bijvoorbeeld wanneer texturen niet worden weergegeven of in de vorm van vierkanten verschijnen) kunnen als volgt worden opgelost: om dit te doen, moet u de grafische interface van het stuurprogramma voor de videokaart openen, ga naar de Tabblad "Games" en zoek het item "AI uitschakelen" Hier moet u het vakje aanvinken en op de knop "Toepassen" drukken, vervolgens alles terugzetten naar de vorige waarden, dat wil zeggen, dit item uitschakelen en opnieuw op de knop Toepassen drukken.

Als geen van de voorgestelde opties past, controleer dan of uw pc voldoet aan de vermelde minimumvereisten voor het spel.

Aanbevolen: