Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Activeren
Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Activeren

Video: Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Activeren

Video: Hoe Kaspersky Anti-Virus Te Activeren
Video: How to install and activate Kaspersky Internet Security 2018 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om je een computer voor te stellen die niet is verbonden met internet. Mensen gaan zowel voor werk als studie online en op zoek naar vermaak. Minstens één keer per dag kijkt iemand naar het nieuws, leest mail of informeert naar het weer. Maar naast interessante dingen en communicatie op internet, is er ook een gevaar - virussen. Om uw computer en uw zenuwen uit de problemen te houden, zijn er antivirusprogramma's. Een daarvan is Kaspersky Anti-Virus. Zonder aankoop voldoet het programma eerlijk aan de proefperiode en wordt het inactief. Dienovereenkomstig wordt uw computer vatbaar voor virusaanvallen. Dit betekent dat Kaspersky geactiveerd moet worden.

Hoe Kaspersky Anti-Virus te activeren
Hoe Kaspersky Anti-Virus te activeren

Noodzakelijk

computer, gelicentieerd programma "Kaspersky Anti-Virus"

instructies:

Stap 1

Een van de manieren is activering met behulp van een sleutel die is ontvangen bij het kopen van een licentie. Om dit te doen, selecteert u tijdens de installatie in de instellingenwizard het menu-item "Activeren met een sleutelbestand". Klik op de knop "Volgende".

Stap 2

Klik op de knop "Bladeren" en selecteer het bestand met de sleutel.

Stap 3

Nadat het gewenste bestand is geselecteerd, worden de regels "Nummer", "Type" en "Datum" ingevuld op basis van de informatie in de sleutel. Als de sleutel precies de sleutel is die u nodig hebt, klikt u op "Volgende". Daarna vindt de definitieve activering van Kaspersky Anti-Virus plaats.

Stap 4

Een andere manier is met een activatiecode. Dubbelklik op het antiviruspictogram, dat zich in de lade (bij de klok) bevindt. Het hoofdvenster van het programma wordt gestart.

Stap 5

Selecteer het tabblad "Licentie". Klik in het huidige venster op de knop "Toevoegen / Verwijderen". Hierdoor wordt de configuratiewizard gestart.

Stap 6

Selecteer "Online activeren" en klik op "Volgende".

Stap 7

Voer uw activeringscode en contactgegevens in. Wees voorzichtig bij het schrijven van nummers en e-mailadressen. Klik volgende.

Stap 8

Als er geen fouten zijn, wordt de activering uitgevoerd, wat wordt aangegeven door de regel "Activering succesvol voltooid", daarnaast wordt het type licentie en de vervaldatum aangegeven.

Aanbevolen: