Hoe De Archiefgrootte Te Verkleinen

Inhoudsopgave:

Hoe De Archiefgrootte Te Verkleinen
Hoe De Archiefgrootte Te Verkleinen

Video: Hoe De Archiefgrootte Te Verkleinen

Video: Hoe De Archiefgrootte Te Verkleinen
Video: LET OP❗ HOE BAK JE SMAKELIJKE AARDAPPELEN MET KIP IN EEN WAAIER. Recepten van Murat. 2024, Mei
Anonim

Om bestanden per post te verzenden of naar verwisselbare media te schrijven, moeten de gegevens vaak worden verkleind door attributen te verwijderen en te archiveren. De laatste van deze punten heeft veel onmiskenbare voordelen in termen van het feit dat ze, met alle verschillende instellingen voor het archiveren van programma's, vrij eenvoudig te gebruiken zijn en niet veel systeembronnen vereisen.

Hoe de archiefgrootte te verkleinen
Hoe de archiefgrootte te verkleinen

Noodzakelijk

archiveringsprogramma

instructies:

Stap 1

Als u afbeeldingen archiveert, opent u ze om de beurt met Paint. Zonder er enige manipulatie mee te maken, sla ze op in de originele map en vervang de vorige. Controleer of de grootte van de gearchiveerde bestanden is afgenomen. Meestal verwijdert deze procedure onnodige kenmerken van afbeeldingen, waardoor de grootte aanzienlijk wordt verkleind (vaak zelfs gehalveerd).

Stap 2

Open het WinRar-archiveringsprogramma. Gebruik het menu van de bladerknop om de benodigde bestanden eraan toe te voegen. Geef de maximale compressiemethode op in de parameters. Hiermee zal de procedure voor het archiveren van gegevens merkbaar langer duren dan onder normale omstandigheden, maar de grootte van het resulterende bestand zal veel kleiner zijn. Het zal op geen enkele manier uw gegevens beschadigen of de kwaliteit ervan aantasten.

Stap 3

Herhaal de vorige handeling. Plaats uw archief in een speciaal daarvoor aangemaakte map. Nadat het bestand er volledig in is verplaatst, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Toevoegen aan archief". Geef ook de maximale compressiemethode voor uw bestanden op.

Stap 4

Als de vorige punten niet genoeg waren, probeer dan het archief in delen te splitsen, terwijl u de gewenste waarde kiest en deze in bytes aangeeft. Het vermeldt ook enkele waarden afzonderlijk voor het splitsen en vervolgens opnemen op media met beperkt geheugen, bijvoorbeeld cd's. Dit is veel handiger omdat u dezelfde bestanden niet twee keer hoeft te back-uppen, want zelfs met de maximale compressie zal deze procedure veel tijd in beslag nemen. Heel vaak wordt deze methode gebruikt om grote bestanden te uploaden in forums waar bijlagen beperkt zijn.

Stap 5

Als u een archief op schijf gaat branden, kunt u het beste een langzame opname kiezen, zodat deze van de hoogste kwaliteit is en u geen tijd hoeft te verspillen aan het kopiëren van het archief voordat u er in de toekomst bestanden uit haalt.

Aanbevolen: